Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΓΕΩΡΓΙΑ (ΤΖΙΝΑ) ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Η Γεωργία (Τζίνα) Φλωράτου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και κατάγεται από τη Σάμη της Κεφαλονιάς.
Είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις  με εξειδικευμένες σπουδές στο οικονομικό έγκλημα, το οικογενειακό δίκαιο και τη δημόσια διοίκηση. Μιλάει άριστα αγγλικά και ιταλικά. Είναι Τακτικό Μέλος  της Αδελφότητας  Κεφαλλήνων Πειραιώς, της Ένωσης Δικηγόρων της Ευρώπης (E.L.S.) και του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου. Από το 2007 διατηρεί το δικηγορικό της γραφείο στην Αθήνα και ασκεί αποκλειστικά μάχιμη δικηγορία.   
Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα εκσυγχρονισμού της Δημόσιας Διοίκησης και έχει υποβάλει προτάσεις για την ανασυγκρότηση της αυτοδιοίκησης ως Εισηγήτρια σε Νομαρχιακές Ημερίδες και ως εκπρόσωπος του Ιταλικού Πανεπιστημίου UniversitaStatale di Milano στη Φιλανδία  για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Ως  εξειδικευμένη σε θέματα οικογενειακού δικαίου, συνεισφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της στο πρόγραμμα νομικής αρωγής σε άπορους πολίτες που έχουν ανάγκη νομικής υποστήριξης.
Έχει τιμηθεί από το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιώς ως αριστούχος δικηγόρος.
Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ως πρέσβειρα του ελληνικού πνεύματος συνοδεύοντας την Ολυμπιακή Φλόγα στην Παγκόσμια Λαμπαδηδρομία στις πέντε ηπείρους.
Είναι παντρεμένη με τον Πλούταρχο Παλαβιτσίνη, Πολιτικό Μηχανικό και μητέρα ενός παιδιού.
Ως αθλήτρια αγωνιστικής τοξοβολίας έχει διακριθεί πανελλαδικά, έχει σπουδάσει κλασική μουσική και υπήρξε χορωδός του Εθνικού Ωδείου.
Αγαπάει τον τόπο της - την Κεφαλονιά και την Ιθάκη- και στην υπάρχουσα κατάσταση είναι παρούσα με αισιοδοξία και όρεξη για να προσφέρει στα κοινά. Βλέπει την ενασχόληση με την πολιτική ως κοινωνική προσφορά και όχι ως μέσο αναβάθμισης προσωπικών και υλικών επιδιώξεων. Θεωρεί ότι η πολιτεία πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στα νησιωτικά συμπλέγματα, να προωθήσει νέα μοντέλα διασύνδεσης ώστε να δοθεί νέα πνοή στην τοπική οικονομία των νησιών καθώς και ότι η εργασία αποτελεί βασικό παράγοντα της ζωής και γι’αυτό οι πολιτικοί πρέπει να έχουν ως προτεραιότητα την πάταξη της ανεργίας και κυρίως εκείνης των νέων. Καλεί τη νέα γενιά να ανατρέψει το πολιτικό κατεστημένο και να αναδείξει νέα πρόσωπα με ήθος και ικανότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου