Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΟΚ στην Αθήνα:Νεαρή Ρωσίδα με Aids,


Προφυλακίστηκε η Ρωσίδα ιερόδουλη με Aids. Ελέγχονται άλλοι 500 οίκοι ανοχής!

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στον ανδρικό πληθυσμό η υπόθεση με την 22χρονη Ρωσίδα που μετέφερε τον ιό του Aids σε ανυποψίαστους άνδρες ενώ γνώριζε ότι ήταν φορέας. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η ιερόδουλος κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι άνοιξε και πάλι ο παράνομος οίκος ανοχής παρά το γεγονός πως οι αρχές τον έχουν σφραγίσει 7 φορές, τελευταία φορά την περασμένη Παρασκευή. 
Ήδη το ΚΕΕΛΠΝΟ δέχτηκε κοντά στα 700 τηλεφωνήματα τα τελευταία 24ωρα από τότε δηλαδή που η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Και το τραγικό είναι ότι τουλάχιστον 15 άνδρες συνευρέθηκαν μαζί της χωρίς προφύλαξη ενώ τρεις που είχαν κάνει σεξ μαζί της τις τελευταίες 48 ώρες έχουν ξεκινήσει ειδική θεραπεία προκειμένου να ανακόψουν την πορεία του ιού στο αίμα τους.
Μετά την τραγική αυτή υπόθεση στο στόχαστρο του ΚΕΕΛΠΝΟ μπαίνουν τώρα όλοι οι παράνομοι οίκοι ανοχής που κατά τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο φθάνουν τουλάχιστον τους 500 στην Αθήνα καθώς μόλις 7 έχουν άδεια.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι στους παράνομους οίκους απασχολούνται συνήθως και λαθρομετανάστριες ιερόδουλες οι οποίες και δεν ελέγχονται υγειονομικά.
Οι κίνδυνοι και από τις άλλες παράνομες ιερόδουλες είναι δεκάδες γι αυτό και το ΚΕΕΛΠΝΟ εντείνει τους ελέγχους του προκειμένου να εντοπισθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Μετά και τις αποκαλύψεις αυτές δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι ειδικοί κατέγραψαν τον τελευταίο χρόνο αύξηση 1000% του Aids από τις παράνομες ιερόδουλες που ζουν στη χώρα μας.


Άλλες τρεις  με AIDS στην Αθήνα!

Web only
30/04/2012  19:00
34
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
 Άλλες τρεις εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων οι δύο είναι Ελληνίδες, βρέθηκαν σήμερα θετικές στον ιό HIV που  κατά τη διάρκεια του υγειονομικού ελέγχου από τα ειδικά κλιμάκια του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Πρόκειται για ιερόδουλες, που εκδίδονταν στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Ομόνοιας. Τα τρία νέα περιστατικά των οροθετικών γυναικών εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια υγειονομικού ελέγχου που έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Κέντρο Αλλοδαπών, στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Στο Κέντρο ελέγχθηκαν  24 γυναίκες, και μέσω του rapid test, του τεστ ταχείας δράσης στο οποίο υποβλήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οι δύο εξ αυτών είναι οροθετικές.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, η μία εξ αυτών επιδιδόταν στην παροχή ερωτικών υπηρεσιών παρότι γνώριζε ότι είναι φορέας του ιού HIV. Η ιχνηλάτηση του ενδεχόμενου τρόπου μετάδοσης του ιού HIV από τις οροθετικές  ιερόδουλες μέσω της αναζήτησης των ανδρών που συνευρέθηκαν μαζί τους είναι πολύ δύσκολη έως απίθανη, δεδομένου ότι οι εκδιδόμενες δεν είχαν συγκεκριμένο χώρο εργασίας («πιάτσα»).

Έλεγχοι και σε διαμερίσματα που κατοικούν λαθρομετανάστες

Όπως ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ, έλεγχοι έγιναν και σε οκτώ πολυκατοικίες στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να εντοπιστούν λαθρομετανάστες, των οποίων οι συνθήκες διαβίωσης αποτελούν απειλή για τη δημόσια υγεία. Βρέθηκαν 200 αλλοδαποί σε έντεκα διαμερίσματα, από τους οποίους τριάντα εννέα δεν είχαν άδεια παραμονής.

Το  ΚΕΕΛΠΝΟ ανακοίνωσε ότι πλέον το τεστ για το HIV / AIDS μπορεί να πραγματοποιηθεί στις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων των κρατκών νοσοκομείων δωρεάν καθώς και στις κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής του ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΟΥ  βρίσκονται στις πλατείες  Κουμουνδούρου, Ομονοίας, Βάθη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται επίσης:

• στην Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
• στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ:             210-5212054    
• Τηλεφωνικές γραμμές:             210 7222222      ,             210 5212054      ,             210 5222339    
Αναφορικά με γενικές πληροφορίες για την HIV λοίμωξη απευθυνθείτε επίσης :
• Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000- www.keelpno.gr
• Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
• ΚΕΕΛΝΠΟ Θεσσαλονίκης: 2310- 243363/229139
• Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
• Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Επιχειρήσεων):             210-5212054    
• ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Λοβέρδος: «Θα ελέγξουμε όλους τους οίκους ανοχής»


Ελέγχους σε όλους τους οίκους ανοχής που λειτουργούν στη χώρα ανήγγειλε την Δευτέρα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τον εντοπισμό 22χρονης οροθετικής ιερόδουλης στο κέντρο της Αθήνας που έσπειρε τον πανικό.

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Είχα προειδοποιήσει στους πιο υψηλούς τόνους ότι το AIDS αυξάνεται δραματικά στη χώρα μας και ότι ένα μέρος του προβλήματος προκύπτει από τη λαθρομετανάστευση και την αδήλωτη πορνεία» ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον δικτυακό τόπο Iatropedia.

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας επεσήμαινε ότι είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ελληνικές οικογένειες, καθώς «Έλληνες οικογενειάρχες πηγαίνουν στους οίκους ανοχής μεταφέροντας έτσι τη νόσο στα σπίτια τους».

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι έχει δώσει εντολή στο ΚΕΕΛΠΝΟ να συνεχίσει ακόμη πιο έντονα τους ελέγχους κατ’ εφαρμογήν της υγειονομικής διάταξης.

«Δε θα υπάρξει οίκος ανοχής τα επόμενα 24ωρα που να μην έχει ελεγχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου