Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΟΓΑ: Υποβολή αιτήσεων για δωρεάν διακοπές - εκδρομές και βιβλία


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ

Μέχρι και τις 26 Μαΐου οι δικαιούχοι της Αγροτικής Εστίας μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις για τις δωρεάν 8ήμερες διακοπές, 3ήμερες εκδρομές και βιβλία, όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του ΟΓΑ.

Ειδικότερα οι δικαιούχοι των προγραμμάτων θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας. Πρόκειται .............


ουσιαστικά για 440.000 ασφαλισμένους (ασφαλιστικά ενήμεροι κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης) και συνταξιούχους του ΟΓΑ καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών της Αγροτικής Εστίας για να κάνουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα καθώς και τη δωρεάν παροχή βιβλίων.

Η διάρκεια ισχύος του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού είναι μέχρι 31-3-2013, ενώ για τα προγράμματα εκδρομών και δωρεάν παροχής βιβλίων είναι έως 31-12-2012.

Από το ίδιο ΚΕΠ που ο ασφαλισμένος ή συνταξιούχους υπέβαλε την αίτηση για συμμετοχή στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών, θα πληροφορηθεί τα αποτελέσματα της κλήρωσης (σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει) και να παραλάβει τα σχετικά δελτία συμμετοχής του για τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και των Εκδρομών.

Δικαιολογητικά

Για τη συμμετοχή στα προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν:

. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

. Βιβλιάρια Υγείας ΟΓΑ θεωρημένα - σε ισχύ για το έτος 2012 (ατομικό και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας.

. Ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης ή απόκομμα πληρωμής σύνταξης ή απόκομμα καταβολής εισφορών ασφαλισμένου.

. Τα άτομα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του ΟΓΑ, θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν την επιστολή που τους έχει αποστείλει ο ΟΓΑ.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου