Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ "‏! ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ





Βροντερή απάντηση στην πολιτική που σαρώνει τα δικαιώματα,  τις ζωές των εργαζομένων, των ανέργων και των λαϊκών οικογενειών θα δώσουν τα σωματεία, οι λαϊκές επιτροπές και οι μαζικοί φορείς  στην  Πρωτομαγιάτικη συγκεντρώση του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι.

Καλούμε σε ολόπλευρη ενίσχυση της αλληλεγγύης στην πάλη των απεργών χαλυβουργών του Ασπροπύργου, των οποίων ο σκληρός αγώνας μπαίνει σε όλο και πιο κρίσιμη φάση.

Κόντρα στον συμβιβασμένο συνδικαλισμό, τις δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΑΠ ( ΣΥΡΙΖΑ) που αφού καλούν τους εργάτες να δεχτούν τις απολύσεις και τα ψίχουλα μέσα από τα σωματεία τους, έρχονται προεκλογικά ορισμένοι τοπικοί "παράγοντες"  και καλούν  σε αντί- συγκεντρώσεις, κόντρα στο οργανωμένο λαϊκό κίνημα, ενώ οι ίδιοι έχουν βάλει  "πλάτη" μαζί με τις  συνδικαλιστικές  τους ηγεσίες.
Ακόμη και στην  τοπική διοίκηση έχουν περάσει μέτρα σαν Αντινομάρχες, και Αντιδήμαρχοι του δικομματισμού, και τώρα έρχονται "ανήξεροι",  και  κόπτονται για ενότητα της αριστεράς!
Ο κόσμος γνωρίζει εύκολα, και βγάζει συμπεράσματα από τις ανέξοδες φωνές των "στηλοβατών" του δικομματισμού για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου!

Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει το συνεπές ταξικό κίνημα και να δώσει μαζικά το παρόν στην συγκέντρωση – συναυλία αλληλεγγύης για τους Χαλυβουργούς στίς 10:30 π.μ στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι, αλλά  και να τους δώσει συνολική απάντηση στίς 6 Μάη !

Μάκης Σπυράτος 

Πρόεδρος ΕΚΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου