Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Δείτε φωτογραφία του Χίτλερ νεκρού (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε φωτογραφία του Χίτλερ νεκρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπάνια πλάνα και ενδιαφέρουσες αφηγήσεις για τις συνθήκες θανάτου του Αδόλφου Χίτλερ


Φήμες και θρύλοι περικλείουν την αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ και της Εύας Μπράουν σαν σήμερα το 1945. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για το τι ακριβώς έγινε στο καταφύγιο του Χίτλερ στις 30 Απριλίου 1945 και για το αν αυτοκτόνησαν και πως ο Χίτλερ και η Μπράουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πολύ καιρό, οι ιστορικοί περιέγραφαν την ερωμένη του Αδόλφου Χίτλερ, Eύα Μπράουν, σαν μια κατά βάση απολιτική παρουσία δίπλα στον δικτάτορα. Παρότι εκείνος ήταν πάντα περισσότερο αφοσιωμένος στο κόμμα και τις ιδέες του παρά στην ίδια, η Εύα Μπράουν επέλεξε να «φύγει» μαζί του, σαν σήμερα, 30 Απριλίου του 1945.
Ο δικτάτορας αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας ένα φιαλίδιο υδροκυανίου και ένα πιστόλι.
Όλα τα στοιχεία τα κρατούσε καλά κρυμμένα η Σοβιετική Ένωση, ενώ σχετικά πρόσφατα δόθηκαν εξηγήσεις και κάποιες απαντήσεις.
Στο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές απ΄ αυτές, οι οποίες συνοδεύονται από σπάνια πλάνα και ενδιαφέρουσες αφηγήσεις.
Μάλιστα γίνεται αναφορά στην εύρεση ενός πτώματος σε μία υπόγεια στοά. Αν και οι Σοβιετικοί στην αρχή είπαν ότι πρόκειται για το πτώμα του Αδόλφου Χίτλερ, και το έχουν στην κατοχή τους, αργότερα τα... μάζεψαν και είπαν ότι έκαναν λάθος.
Xitler1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου