Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ‏ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ XΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΑ:


ΑΦΟΥ  ΜΙΛΗΣΑΝ  ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,,KAI  MOIΡΑΣΑΝ  ΚΑΙ  ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ  ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ  ΚΑΤΣΕΛΗ  ,  ΒΡΑΔΙΑΣΑΝ  ΣΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  THN TΡΙΤΗ  ΤΟ ΒΡΑΔΥ,  ΟΠΟΥ ΚΑΙ  ΕΚΑΝΑΝ   ΜΙΑ  ΣΤΑΣΗ  ,  ΓΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΤΟΥ  ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚΕΡ!
 ΜΑΤΙΑΤΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ,, ΜΠΙΡΜΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ,, ΚΑΙ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΚΑΣ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟ ΓΝΩΣΤΗ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ  ΚΑΠΟΙΕΣ   ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ‏  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ XΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΑ:



   Δεν θα ακολουθήσω την τετριμμένη οδό στην επικοινωνία μου μαζί σας. Δεν θα σας κουράσω με μακροσκελείς αναφορές στις προτάσεις της  *ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ* - τις οποίες άλλωστε εύκολα μπορείτε να αναζητήσετε και να μελετήσετε -   ούτε με την απαρίθμηση των προβλημάτων που βιώνουμε καθημερινά στο <<πετσί>> μας, τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά.  Θα σας καταθέσω όμως από καρδιάς τις δικές μου σκέψεις  για το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας και θα σας κάνω κοινωνούς της οργής , της πικρίας μου και της απόφασής μου να στρατευθώ στο πλευρό της Λούκας Κατσέλη.
  Η απόφασή μου αυτή δεν πάρθηκε με <<ελαφρά τη καρδία>>. Πάλεψα με αντικρουόμενα συναισθήματα. Από τη μια ο θυμός, απογοήτευση, θλίψη και από την άλλη οι πολύχρονες αναμνήσεις από τους αγώνες για την ελπίδα και το αύριο στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Δεν διώχνεις ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου αβασάνιστα,  όσο κα αν αυτό  σε  έχει απογοητεύσει. Δεν μπορείς να παραδεχθείς ότι χρησιμοποιήθηκες , προδόθηκες και τελικά  παραδόθηκες στην … πυρά για να σώσεις μια πατρίδα της οποίας την πρόοδο και την ευημερία   επανειλημμένα  με την ψήφο σου είχες αναθέσει  σε <<ικανά>> χέρια!
  Μαγικές προτάσεις του χθες: <<Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός>>, <<η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες>>!  Απορίες του σήμερα: Ποιοι κυριαρχούν τον ελληνικό λαό και σε ποιόν ανήκει η Ελλάδα? Εγώ πάντως αδυνατώ να δώσω απάντηση. Πιστεύω όμως ότι μπορούν να δώσουν κάποια απάντηση οι <<ομοϊδεάτες>> κύριοι των δύο  πάλαι ποτέ  μεγάλων κομμάτων που  αποδεδειγμένα  διαθέτουν περισσότερη νοημοσύνη από τη δική μου ή τη δική σας, αφού κατάφεραν επί χρόνια να μας <<δουλέψουν>> και όχι μόνο,   με προίκα τις  λαμπρές σπουδές τους  σε ονομαστά Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, προορισμένοι από τότε ακόμη  να σώσουν κάποια στιγμή την Ελλάδα που οι <<τεμπέληδες>> και <<διεφθαρμένοι>> Έλληνες θα την έφταναν στον πάτο!
  Έτσι λοιπόν, μετά από  <<σκληρή>> δουλειά  χρόνων,<< κατάκοποι >> , << φτωχοί>> και με το θράσος να περισσεύει,  αμφότεροι οι σωτήρες, αφού τα θυσίασαν όλα στο βωμό της ευημερίας και της προόδου του ελληνικού λαού << σεβόμενοι>> απόλυτα την εμπιστοσύνη που τους έδωσε με την ψήφο του, μας πρόσφεραν την……. απόλυτη ανασφάλεια  του αύριο!  Τα αυτονόητα  του χθες να αναζητούνται  σήμερα!
-          Αν θέλετε να μην υποτιμούν πλέον τη νοημοσύνη σας, να σέβονται και να τιμούν την ψήφο σας , να μην σας στερούν το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, αν θέλετε να παλέψετε για την Ελλάδα των Ελλήνων και όχι κάποιων άλλων, αν θέλετε να  δώσετε ελπίδα στα παιδιά σας ότι θα παλέψουν για το αύριο ελεύθερα στη γη τους και όχι υποτακτικοί τζακιών  και συμφερόντων, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ!\-
-          Αν – μέσα στον ορυμαγδό της ασυνέπειας και των σκανδάλων – θέλετε συνέπεια, ήθος, εντιμότητα, σωστές και υλοποιήσιμες προτάσεις,  σκληρή δουλειά και προσπάθεια,  δώστε  δύναμη  στην  *ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ* . Δώστε δύναμη στην ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ!

1 σχόλιο:

  1. Πανέξυπνη,τίμια,αγωνίστρια,άνθρωπος με Α κεφαλαίο.
    Λυπάμαι Χριστίνα μου που δεν μπορώ να ψηφίσω το κόμμα σου. Για μένα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ και ΔΗΜ.ΑΡ = ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σ'εσένα όμως εύχομαι να πετύχεις γιατί το αξίζεις. Όπως το άξιζε και ο Χαράλαμπος Νικάτος να είναι στο κόμμα των ΑΝ.ΕΛ αλλά βλέπεις δεν διαλέγουμε πάντα τους άξιους αλλά τους έχοντας τα μέσα και τα έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή