Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Δελτίο Τύπου ΠΑΣΟΚ!


Δελτίο Τύπου
         
       Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, την Κυριακή, 29 Απριλίου πραγματοποίησε συγκέντρωση με τους ετεροδημότες της Αθήνας στο Ξενοδοχείο IMPERIAL.
Στη μεγάλη μας αυτή προεκλογική συγκέντρωση παρευρέθηκαν πλήθος συμπατριωτών μας, ενώ στην εκδήλωση έδωσαν  το παρόν  τους και οι συμπατριώτες μας Υποψήφιοι Βουλευτές Παύλος Γερουλάνος, Ανδρέας Λοβέρδος, και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ 

Οι Υποψήφιοι των νησιών μας, Αραβαντινού - Λιανού Καλλιόπη (Πόπη), Μοσχόπουλος Σπύρος και Φλωράτου Γεωργία (Τζίνα), έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από τους συμπατριώτες μας και μίλησαν με παρρησία και μεγάλο αίσθημα ευθύνης κάνοντας τη δική τους  αυτοκριτική.
Μίλησαν για το αύριο της χώρας και την προοπτική της και έθεσαν με ευθύτητα  τα μεγάλα διακυβεύματα των προσεχών εκλογών, με πρώτο αυτό της ανάγκης σταθερής και ικανής κυβέρνησης, για να μην πάνε χαμένες οι τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού.
Μίλησαν για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και τις μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές που διαθέτουν.

Μεταξύ άλλων οι Υποψήφιοι ανέφεραν: 



  • ·         Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη τις 6 Μαΐου ψηφίζει για τον Βουλευτή που θέλει και έχει ανάγκη ο τόπος μας.
  • Ο τόπος μας δεν χρειάζεται βουλευτή των ψεύτικων υποσχέσεων και των κούφιων λόγων, αλλά βουλευτή που θα διακρίνεται από παρρησία, ήθος και εντιμότητα.
  • ·         Ο λαός του τόπου μας στις εκλογές αυτές ψηφίζει για ένα βουλευτή που θα ενώνει και δεν θα διαιρεί.
  • ·         Ψηφίζει για βουλευτή που θα σέβεται τους θεσμούς και τον κάθε πολίτη αυτού του τόπου και θα συνεργάζεται μαζί τους ανεξάρτητα της κομματικής του τοποθέτησης.
  • ·         Ψηφίζει για βουλευτή που δεν θα είναι εντολοδόχος κανενός, πέραν των πολιτών των νησιών μας. 
      Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ζητά την ψήφο των Κεφαλλονιτών και των Θιακών γιατί πιστεύει ότι το ψηφοδέλτιό του και με τους τρεις Υποψηφίους διαθέτει εκτός των άλλων εμπειρία, γνώση και ανανέωση και πληροί όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά για σύγχρονη άσκηση της πολιτικής και για την απαιτούμενη νέα πορεία της Ελλάδας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου