Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ
Ρόκκου Βεργωτή 5α – Αργοστόλι 28100 – Κεφαλλονιά
Τηλ. 6946 95 95 55,   6946 95 95 63,   6944 751 0 91,   6937 088 251
http://koinonikisymfoniakefalloniasithakis.blogspot.com
e-mail: koinsymfkefith@yahoo.gr
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η εποχή μας, έτσι όπως την έστησαν οι διεθνείς παράγοντες και τα αδύναμα προς εποικοδομητική και ουσιαστική διαπραγμάτευση με τους ευρωπαίους εταίρους μας πρώην μεγάλα ελληνικά κόμματα, είναι εποχή σύγχυσης, αποπροσανατολισμού, γκρεμίσματος αξιών και εγκαθιδρυμένης πολιτικής και πολιτικών παραγόντων και παραγοντίσκων.
Τόσο η Ν.Δ. που εδραίωσε τα θεμέλια της χρεοκοπίας κάνοντας τη χώρα μας το πρώτο «κόκαλο» του διεθνούς ντόμινο, όσο και το ΠΑΣΟΚ που δεν αντιμετώπισε ως όφειλε την κατάσταση, αλλά φυγοπονούσε για μήνες και στο τέλος υπέκυψε σε στημένα «παιγνίδια», πρέπει να καταλάβουν πως ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. Αντιμέτωποί τους δεν είναι τα μικρά κόμματα στα οποία με λογοτεχνισμούς προσδίδουν θέσεις «αντιφατικές και συγχυτικές, ακραίες και ανέφικτες».
Ας κοιτάξουν καλά και με ειλικρίνεια μέσα τους και θα δουν πως η Ν.Δ. με την πολιτική της γέννησε τα εξαμβλώματα που ο πρόεδρός της σήμερα μόλις αποκάλεσε «κουκουλοφόρους ναζί» και το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε αυτούς που το ίδιο κατακρίνει με απέχθεια, τους «Χρυσαυγίτες».
Γιατί λοιπόν τους κακοφαίνεται;  
Καλά θα κάνουν να μη μιλούν.
Να μην απειλούν.
Να μην θέτουν ψευτοδιλήμματα στον λαό.
Αλλά να περιοριστούν στην αυτοκριτική. 
 
Η Κεφαλλονιά και η Ιθάκη οφείλουν στην μοναδικότητα και στην ιστορικότητα που τις χαρακτηρίζει να στείλουν στη βουλή εκπρόσωπο με αξιοσύνη, πειθώ, δυναμισμό, ικανότητες και μαχητικότητα προς επίλυση εθνικών και ειδικά τοπικών προβλημάτων.
Χαρακτηρισμοί του τύπου «ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα» αναμφίβολα και αυτονόητα πρέπει να αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, μέσα ή έξω από τη βουλή, οπότε κάθε επανάληψή τους είναι μια απλώς περιττολογία.
Είναι απόλυτα σεβαστό κάθε κόμμα. Κάθε πολιτική φωνή στη Δημοκρατία είναι αναγκαία για την ίδια την επιβίωσή της στη χώρα που την γέννησε.
Το μόλις ενός μηνός κόμμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ δεν παραδίδει μαθήματα. Ούτε έχει στο πρόγραμμά του την παραπληροφόρηση, τις απειλές, τα ψευτοδιλήμματα.
Είμαστε με θέσεις, προτάσεις, απαντήσεις, εμπειρία και καλή διάθεση, στη διάθεση του κάθε υποψήφιου από όποιο κόμμα και αν προέρχεται.
Καλούμε τους εκπροσώπους, κυρίως των δυο μεγάλων κομμάτων σε εποικοδομητική ανοιχτή συζήτηση όποια ώρα και μέρα και σε όποιο μέσο ενημέρωσης κρίνουν αυτοί.
 
Αργοστόλι, 25.4.2012
Γραφείο Τύπου πρ. Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλλονιάς - Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου