Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Νέες εγγραφές στην δράση της EqualSociety


Καλημέρα σε όλους!

Συνεχίζουμε την δράση της EqualSociety με νέες εγγραφές (Υπόλοιπο συμμετοχών 12 από σύνολο 100 για το Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης)

Όσοι δεν μπόρεσαν λόγω εργασιακής καλοκαιρινής περιόδου να συμμετέχουν στα προγραμματισμένα τμήματα που είχαν δηλώσει συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο του Κέντρου (26710 28 850), ώστε να τους δοθούν ώρες και να συνεχίσουν την παρακολούθηση και την τελική πιστοποίηση.

Τυπώστε το voucher και μπείτε στην διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης που οδηγεί στην πιστοποίηση του διπλώματος Cambridge (Diploma in IT Skills).

Πληροφορίες για τήν δράση και τήν δωρεάν εκπαιδευση και στον ιστότοπο
www.e-gnosis.gr

Η δράση «e-gnosis» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society επιδοτεί την εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες.
   Οι δικαιούχοι άνεργοι, φοιτητές κι άλλες ομάδες του πληθυσμού έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν γνώσεις σε βασικό επίπεδο στις νέες τεχνολογίες και να τις κατοχυρώσουν με αναγνωρισμένο πιστοποιητικό καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα πιστοποίησης.
   Η δράση καλύπτει το σύνολο του κόστους της εκπαίδευσης και της τηλεκατάρτισης.    Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνοδεύεται από πιστοποίηση, ώστε να θεωρηθεί επιδοτούμενη.                                   Μάθετε περισσότερα για τη Δράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου