Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Όροι της κοινότητας του Facebook



Το Facebook δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα να δημοσιεύουν τις δικές τους ιστορίες, να βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια των άλλων, καθώς και να συνδέονται ή να κοινοποιούν όπου κι αν βρίσκονται. Η συζήτηση που γίνεται και οι απόψεις που εκφράζονται στο Facebook αντανακλούν τη διαφορετικότητα των χρηστών του.

Προκειμένου να βρεθεί μια ισορροπία για τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα όλου αυτού του κόσμου, το Facebook προστατεύει την έκφραση που πληροί όσους όρους της κοινότητας περιγράφονται σε αυτήν τη σελίδα. 

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε αυτούς τους όρους. Έτσι θα καταλάβετε τι είδους έκφραση είναι αποδεκτή, καθώς και τι είδους περιεχόμενο μπορεί να αναφερθεί και να αφαιρεθεί.
  • Βία και απειλές

    Η βασική προτεραιότητα του Facebook είναι η ασφάλεια. Δεν επιτρέπεται να απειλείτε ευθέως τους άλλους, ούτε να οργανώνετε πραγματικές πράξεις βίας. Όταν διαπιστώνουμε ότι υπάρχει πραγματικός κίνδυνος φυσικής βίας ή άμεση απειλή για τη δημόσια ασφάλεια, αφαιρούμε το σχετικό περιεχόμενο και συχνά ενημερώνουμε τις αρχές. Επίσης, αν οι ενέργειές σας συμβάλλουν (έστω και δυνητικά) στην οικονομική ζημία τρίτων (συμπεριλαμβάνονται οι περιπτώσεις κλοπής και βανδαλισμού), τότε απαγορεύουμε την προώθηση, το σχεδιασμό και τον εορτασμό των συγκεκριμένων ενεργειών.
  • Αυτοτραυματισμός

    Το Facebook λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις απειλές αυτοτραυματισμού. Αφαιρούμε από τον ιστότοπό μας κάθε περίπτωση προώθησης ή ενθάρρυνσης αυτοακρωτηριασμού, διατροφικών διαταραχών ή χρήσης σκληρών ναρκωτικών. Επίσης, συνεργαζόμαστε με υπηρεσίες αποτροπής αυτοκτονιών από ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου να παρέχουμε βοήθεια σε άτομα που βρίσκονται σε τέτοια δυσχερή κατάσταση.
  • Τρομοκράτηση και παρενόχληση

    Το Facebook δεν δείχνει καμία ανοχή στις περιπτώσεις τρομοκράτησης και παρενόχλησης. Επιτρέπουμε, φυσικά, στους χρήστες μας να μιλάνε ελεύθερα για δημόσια ζητήματα και πρόσωπα. Όμως, όταν δεχόμαστε αναφορές για προσβλητική συμπεριφορά σε βάρος μεμονωμένων ατόμων, λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα. Η επανειλημμένη στοχοποίηση άλλων χρηστών με ανεπιθύμητα αιτήματα φιλίας ή μηνύματα είναι μια μορφή παρενόχλησης.
  • Εκφράσεις μίσους

    Το Facebook δεν επιτρέπει τη ρητορική μίσους. Βέβαια, ενθαρρύνουμε τις συζητήσεις περί ιδεών, θεσμών, γεγονότων και πρακτικών. Ωστόσο, η επίθεση κατά ατόμων με βάση τη φυλή, την εθνοτική ή εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, το φύλο, το γένος, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή κάποια αναπηρία ή ασθένεια αποτελεί σοβαρή παραβίαση.
  • Graphic Content

    Οι χρήστες του Facebook το χρησιμοποιούν για να κοινοποιούν εκδηλώσεις μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Αντιλαμβανόμαστε ότι η γραφική απεικόνιση είναι βασικό συστατικό των εκδηλώσεων, αλλά πρέπει να εξισορροπούμε τις ανάγκες μιας τόσο πλουραλιστικής κοινότητας. Απαγορεύεται κάθε κοινοποίηση απεικονίσεων με στόχο τη σαδιστική ευχαρίστηση.
  • Γυμνό και πορνογραφία

    Η πολιτική του Facebook σε ό,τι αφορά την κοινοποίηση πορνογραφικού περιεχομένου είναι πολύ αυστηρή. Όσον αφορά την εμφάνιση γυμνού, ισχύουν διάφοροι περιορισμοί. Ταυτόχρονα, συμμεριζόμαστε και σεβόμαστε το δικαίωμά σας να κοινοποιείτε προσωπικό περιεχόμενο: από φωτογραφίες ενός γλυπτού μέχρι φωτογραφίες από το θηλασμό ενός παιδιού.
  • Ταυτότητα και απόρρητο

    Οι χρήστες του Facebook συνδέονται και κοινοποιούν με την πραγματική τους ταυτότητα. Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργείται πνεύμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας για όλους. Η παρουσίαση ψευδούς ταυτότητας, η δημιουργία πολλών λογαριασμών ή η παραπλανητική εκπροσώπηση κάποιας οντότητας υποσκάπτει την κοινότητα και παραβιάζει τους όρους χρήσης του Facebook. Τέλος, δεν μπορείτε να δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα τρίτων.
  • Πνευματική ιδιοκτησία

    Πριν κοινοποιήσετε κάτι στο Facebook, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα. Σας ζητούμε να σέβεστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα εμπορικά σήματα και άλλα νομικά δικαιώματα.
  • Ηλεκτρονικό ψάρεμα και ανεπιθύμητα μηνύματα

    Θεωρούμε πολύ σημαντικό ζήτημα την ασφάλεια των μελών μας. Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε να αποτρέπουμε κάθε προσπάθεια παραβίασης της ασφάλειάς τους. Επιπλέον, οφείλετε να σέβεστε τα υπόλοιπα μέλη και να μην επικοινωνείτε μαζί τους για εμπορικούς σκοπούς χωρίς τη συναίνεσή τους.

Αναφορά κατάχρησης

Αν παρατηρήσετε στο Facebook κάτι που θεωρείτε ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης, σας παρακαλούμε να μας το αναφέρετε. Να θυμάστε το εξής: Όταν μας αναφέρετε κάποιο περιεχόμενο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το αφαιρέσουμε από τον ιστότοπο.

Η κοινότητά μας στηρίζεται στη διαφορετικότητα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να διαφωνήσετε ή να ενοχληθείτε από κάτι, χωρίς όμως να πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να το καταργήσουμε ή να το μπλοκάρουμε. Για το λόγο αυτό, σας προσφέρουμε προσωπικές ρυθμίσεις με τις οποίες ελέγχετε ό,τι βλέπετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να κρύβετε ή να αποσυνδέετε άτομα, Σελίδες ή εφαρμογές που σας προσβάλλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου