Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΜΦΙΠΟΛΗ-- ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΕΚΑΚΗΣ


  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ Ο κ. Λεκάκης προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις: «Την έρευνα από το 2003 την έβαλαν στο ψυγείο, στο ράφι! Επαναλαμβάνω, από το 2003 είχαν την έρευνα στα χέρια τους και ξέρανε τα πάντα για το τι υπάρχει εκεί! Στα δε τρία βιβλία που έχω γράψει και συγκεκριμένα στο “Ναζί, οι βάρβαροι του 20ου αιώνα” , όπου έχω καταγράψει το τι μας έχουν κλέψει οι Γερμανοί, αναφέρεται ότι στα μαρτυρικά Κερδύλια των Σερρών, οι Γερμανοί σκότωναν τους ανθρώπους ρωτώντας τους “πού είναι ο θησαυρός του Μεγάλου Αλεξάνδρου;”. Ακριβώς στο διπλανό βουνό. Το ξέρανε οι Γερμανοί από το’40».

\

2 σχόλια:

  1. κ.Λεκάκης : ....'''όπου έχω καταγράψει το τι μας έχουν κλέψει οι Γερμανοί, αναφέρεται ότι στα μαρτυρικά Κερδύλια των Σερρών, οι Γερμανοί σκότωναν τους ανθρώπους ρωτώντας τους “πού είναι ο θησαυρός του Μεγάλου Αλεξάνδρου;”. Ακριβώς στο διπλανό βουνό. Το ξέρανε οι Γερμανοί από το’40».
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΜΕΓΑ ΨΕΜΜΑ! ΟΥΔΕΙΣ ΚΕΡΔΥΛΛΙΩΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ! ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ! ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΥΛΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. http://istoriakerdilliaserres.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑς,, ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΠΙΗΣΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    ΣΗΜΕΡΑ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ , http://porosnews.blogspot.com/2015/03/blog-post_86.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή