Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Η αντίδραση του Θόδωρου Γαλιατσάτου, ήταν έντονη και η φωνή του στεναχωρημένη,

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.
αναδημοσίευση από http://kefalonianews.gr
Η αντίδραση του Θόδωρου Γαλιατσάτου, ήταν έντονη και η φωνή του στεναχωρημένη, από την άλλη άκρη του τηλεφώνου, για όσα ο φίλος του, όπως είπε, έγραψε χωρίς να τον ρωτήσει. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση, υιοθετώντας δημοσιεύματα του αθηναίικών site ….. αβασάνιστα.
Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Έγραψα τη μισή αλήθεια, αυτήν που θα ήθελαν κάποιοι «άσπονδοι φίλοι» του Περιφερειάρχη στην Κέρκυρα και στην Κεφαλονιά. Εν ολίγοις, γίνεται ένας χαμός στην Κέρκυρα, αυτό που συνάντησε, αλλά συναντάει καθημερινά ο νέος Περιφερειάρχης είναι από τα ανήκουστα στην πολιτική του καριέρα. Δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα, δεν θέλει ο Θόδωρος να φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να καταγγείλει την πρώην περιφερειακή αρχή ότι του έχουν κρύψει προγράμματα και αποφάσεις, και δεν ξέρω τι άλλο.
Ας έρθουμε όμως στο θέμα μας. Για την κ. Αλίκη Λούβρου, η οποία πριν από αρκετούς μήνες βγήκε και κατήγγειλε τον Σπύρο Σπύρου για όσα έχει κάνει και δεν έκανε.
Η κ. Αλίκη Λούβρου, όπως μάθαμε πρόκειται για μια αξιόλογο συνεργάτιδα, υπάλληλος της Περιφέρειας, – δεν προσέλαβε κάποια ξεκάρφωτα – γνωρίζει 8 γλώσσες….. παρακαλώ, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο.. Μπροστά στον όγκο της δουλειάς που παρουσιάζεται καθημερινά από το εξωτερικό και θα πρέπει να διεκπεραιωθεί , (τηλεφωνήματα, email κλπ).
Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, ήταν το 2009, τα χρόνια πέρασαν και ήρθε η ώρα να τους καταγγείλει όλους και πρώτον τον Σπύρο Σπύρου.
Θα κλείσω αυτό το σημείωμα γράφοντας, ότι οι καιροί είναι πονηροί, πολύ πονηροί και θα πρέπει οποιαδήποτε κίνηση κάνει κάποιος να είναι προσεκτική και διπλά τεκμηριωμένη. Ο Θόδωρος μου έστειλε ένα σημείωμα, δεν ήθελε να δημοσιευθεί, το είχα αναρτήσει αλλά θέλησα να γράψω κάποια πράγματα πάνω σ’ αυτή την παρεξήγηση. Ίσως θα έπρεπε να αντιδράσω διαφορετικά, παίρνοντας πρώτα ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ίσως …..ίσως. Πολλά ίσως θα μπορούσαμε να προσθέσουμε. Δυστυχώς, το πολιτικό σκηνικό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, θα πρέπει να μας κάνει προσεκτικότερους.
Σπ. Αλεβιζόπουλος
ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Θ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Αγαπητε Σπυρο,
Ορισμενοι εκ των συναδελφων σου παιζουν τα παιχνιδια τους και οι περισσότεροι είναι ορκισμενοι απεναντι μου. Καποιοι μαλιστα προεκλογικα ειχαν ιδιαιτερη σχεση με την ΝΔ. αυτοι λοιπον να γραφουν ο,τι θελουν.
Από σενα όμως εχω την απαιτηση τουλαχιστον να ενημερώνεσαι κι από μένα ,πριν γινεσαι συνεργος σε «παραπολιτικες αηδιες» με μισες αλήθειες.
Και να κανεις και ειρωνικα σχολια πανω στα κατασκευασμενα δημοσιευματα που με αφορουν!
Πως λεγεται αυτό παλιε συντροφε και συναγωνιστη και φιλε Σπυρο;
Με εκτιμηση,
Θ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου