Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΗΛΕΜΑΧΕΙΟΣ 1993,, ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ



Ήταν Σεπτέμβριος του 1993, ήμουν τότε 39 ετών και Πρόεδρος της Κοινότητος Πόρου όταν έδινα την εκκίνηση του Α Τηλεμάχειου ανώμαλου δρόμου αντοχής με αφετηρία την υπεραιωνὀβια ελιά στην τοποθεσία Βλιχός-Λούτσα εκεί που σήμερα είναι τα Ξενοχεία Αστερίς και Αποστολάτα.και σημείο τερματισμού την πλατεία του Πόρου. Πέρασαν από τότε 21 χρόνια και ο αγώνας αυτός έγινε ένας θεσμός στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του νησιού μας. Εύχομαι το νεοσύστατο τοπικό συμβούλιο της περιοχής μας να προχωρήσει ακόμη ένα βήμα και να θεσμοθετήσει το άλλο σκέλος της διαδρομής που είναι ο θαλάσσιος διάπλους μεταξύ Σκάλας και Πόρου με ιστιοπλοϊκούς και κωπηλατικούς αγώνες. Θα είμαστε δίπλα τους για να κάνουμε και αυτούς τους αγώνες θεσμό. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και πολλή δύναμη.!


  • Thodoris Brianis Καλό θα είναι ο αγώνας να γίνεται λίγο νωρίτερα, μέσα στον Αύγουστο, ώστε να συμμετέχει περισσότερος κόσμος
     
  • Makis Mariatos Μάκη μου θύμισε τον αγώνα δρόμου της Παναγίας στης καθαρές στρατες
     
  • Carmen Werneke Geen idee waar het over gaat maar het is een hele mooie olijfboom 
  • Katerina Vagelatou Ήμουν κι εγω εκει αλλά σε άλλο σημείο της διαδρομής...είχα δώσει την εκκίνηση στην ομάδα που ξεκινούσε απο τα λιμενια...κοινοτική σύμβουλος για πρώτη φορά .
     
  • Makis Metaxas Κατερίνα ήλθε η σειρά σας τώρα να δώσετε την εκκίνηση του πρώτου κωπηλατικού και ιστιοπλοϊκού θαλάσσιου διάπλου από την Σκάλα στον Πόρο!. Ο καπετάν Παναγής ξέρει από θάλασσες και το άθλημα το κατέχει!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου