Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Κλέαρχος Kουστουμπάρδης και Νίκος Μητρόπουλος: Mας έφεραν δυο χάλκινα!





 

Θερμή υποδοχή για του δυο αθλητές του ΝΟΑ   Κουστουμπαρδη Κλεαρχο 
και  Νίκο Μητρόπουλο οι οποίοι επέστρεψαν στο νησί μας με δυο χάκινα μετάλλια
 από την συμμετοχή τους στους Βαλκανικους αγώνες κωπηλασίας .
 Θερμά συγχαρητήρια! Με την νίκη τους , έκαναν όλους τους
 Κεφαλονίτες περήφανους!



 

Το μήνυμα των χάλκινων Παίδων του ΝΟΑ στους συνομηλίκους τους: «Αφήστε τα ξενύχτια και τα λάπτοπ & στραφείτε στον αθλητισμό»

    Το μήνυμα των χάλκινων Παίδων του ΝΟΑ στους συνομηλίκους τους: «Αφήστε τα ξενύχτια και τα λάπτοπ & στραφείτε στον αθλητισμό»
    Μεγάλη επιτυχία και χαρά για τα Κεφαλονιτόπουλα του ΝΟΑ, τα οποία κατέκτησαν από δύο χάλκινα μετάλλια με τα Εθνικά μας χρώματα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (Βίσεγκραντ Βοσνία – Ερζεγοβίνη.
    Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

    Η χαρά γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, όταν ακούγοντας  να μιλάνε καταλαβαίνει κανείς πόσο «προσγειωμένοι» είναι και πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν.
    Ο Κλέαρχος Κουστουμπάρδης και ο Νίκος Μητρόπουλος, κατέκτησαν την 3η θέση και μαζί το χάλκινο μετάλλιο σε δύο αγωνίσματα της Κωπηλασίας :
    Την 3η θέση στην (δίκωπο) 2000μ. στην Κατηγορίας Παίδων. Κατά σειρά τερμάτισαν και κατέκτησαν μετάλλια η Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα σε σύνολο οκτώ χωρών.
    Την 3η θέση στην  (οκτάκωπο) 2000μ. Κατηγορίας Παίδων.  Κατά σειρά τερμάτισαν και κατέκτησαν μετάλλια η Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα και πάλι  σε σύνολο οκτώ χωρών.
    Οι ίδιοι παραμένουν… ψύχραιμοι παρά την σημαντική επιτυχία τους και δίνουν το σύνθημα για την συνέχεια. Μάλιστα παροτρύνουν τους συνομηλίκους τους  να αφήσουν τα… ξενύχτια και τα… λάπτοπ και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
    Παρακάτω οι δηλώσεις τους
    Για την επιτυχία τους μίλησε και ο προπονητής του ΝΟΑ στην Κωπηλασία  Παύλος Γαβριηλίδης
    Το μήνυμά του έστειλε και ο πρόεδρος του ΝΟΑ Λούκας Νιφοράτος
    Δεν τα κατάφεραν, αλλά έχουν το μέλλον μπροστά τους
    Οι Χρήστος Κουστουμπάρδης και  Μανώλης Γκαβός μαζί με την Μαρία Κουνάδη συμμετείχαν στις δοκιμασίες Επιλογής Αθλητών Κωπηλασίας για την κατάρτιση της Εθνικής Ομάδας, αλλά λόγω ατυχιών δεν τα κατάφεραν να επιλεγούν. Θα έχουν όμως και την επόμενη χρονιά τη δυνατότητα στην κατηγορία τους να συμμετέχουν στις δοκιμασίες για την επιλογή τους
    Παρακάτω οι δηλώσεις τους
    DSC 0067DSC 0070DSC 0072
    Τα μετάλλια του Βαλκανικού Πρρωταθλήματος
    DSC 0076DSC 0082
    Όλο το τιμ των Παίδων του ΝΟΑ που βρέθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας μαζί με τον προπονητή Παύλο Γαβριηλίδη
    DSC 0084
    Ο πρόεδρος του ΝΟΑ Λούκας Νιφοράτος
    DSC 0087
    Οι δύο χάλκινοι Παίδες του ΝΟΑ Κλέαρχος Κουστουμπάρδης και Νίκος Μητρόπουλος
    DSC 0090
    Η Μαρία Κουνάδη
    και
    "Άριστα στους πιο δύσκολους Βαλκανικούς" Μια από τις πλέον δύσκολες αποστολές των τελευταίων ετών έφερε εις πέρας και μάλιστα με επιτυχία, η εθνική ομάδα κωπηλασίας που πήρε μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώθηκε στο Βίσενγράντ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου. Η ελληνική ομάδα επέστρεψε με 18 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά, 8 ασημένια και 5 χάλκινα, απολογισμός άκρως θετικός αν αναλογιστεί κανείς τις πολύ κακές αγωνιστικές συνθήκες, αφού για πρώτη φορά ένα βαλκανικό πρωτάθλημα διεξάγεται με το σύστημα "time trails" λόγω ρευμάτων και ακατάλληλων καιρικών συνθηκών. «Ήταν από τους πιο δύσκολους αγώνες που έχει λάβει μέρος εθνικής ομάδα και τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κοντομανώλης που συνόδευσε την βαλκανική ομάδα και συμπλήρωσε. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των αθλητών με δεδομένη την πολύ μικρή προετοιμασία που κάναμε, μόλις τεσσάρων ημερών, αλλά κυρίως και των πολύ κακών συνθηκών που επικρατούσαν στον στίβο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε ακόμη καλύτερες θέσεις αλλά αυτό πλέον δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι η ελληνική κωπηλασία κέρδισε νέους αξιόλογους αθλητές κι αυτός είναι ο στόχος. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν ταλέντο αλλά και διάθεση να συνεχίσουν στο άθλημά μας και νομίζω ότι αυτό είναι κέρδος για όλους».
    Πηγή: www.kopilasia.gr
     Read more: http://greekrowers.blogspot.com/2014/09/blog-post_8.html#ixzz3CnS4jY5U

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου