Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

TO FIOR DI LEVANTE ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕς ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ?

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ.!
Το ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ, είναι ένα site, που ασχολείται με τη παρουσίαση διαφόρων θεμάτων και φωτογραφιών, από το χώρο της ναυτιλίας μας.
ELLINIKIAKTOPLOIA.NET|ΑΠΟ ELLINIKI AKTOPLOIA


ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ -ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ- ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ''ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ'' ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗΣ Levante Ferries. ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 15 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΝΑ ΠΛΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΟΝΙΟ...ΑΙΝΙΓΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΛΟΙΟ!!

Απόλυτα επιτυχής και με εντυπωσιακά αποτελέσματα υπήρξε ο δεύτερος δοκιμαστικός πλους του Fior di Levante στις θάλασσες της Κίνας. Η ταχύτητα του πλοίου, η ευελιξία και η ευστάθειά του είναι από τις κορυφαίες τους είδους και η διοίκηση της εταιρείας είναι ενουσιασμένη από αυτά. Η ταχήτητα των 19 μιλίων που πιάνει το πλοίο κάνει την απόσταση Ζακύνθου - Κυλλήνης σε χρόνο 45 λεπτών εφόσον χρειαστεί. Είναι ένα πλοίο που ξαφνιάζει για την πολυτέλεια και ήδη συζητιέται έντονα στα εφοπλιστικά στέκια του Πειραιά και τον σχεδιασμό ου. Παρότι το πλοίο θα μπορούσε να δρομολογηθεί σε οποιαδήποτε άλλη γραμμή ο ιδιοκτήτης του Γιώργος Θεοδόσης, προτιμά το πρώτο του πλοίο να δρομολογηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ζάκυνθο. Οπως είναι γνωστό το πλοίο δρομολογείται στη γραμμή το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και την παραμονή ημέρα Παρασκευή θα τελεστούν τα εγκαίνια του πλοίου και ο αγιασμός.http://ermisnews.gr/article.html&articleid=23934ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

NEA AΠΟ TO EPTATV -ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ!! ???

Η είδηση ότι εταιρεία με το όνομα Levante Ferries, επιθυμεί να αναλάβει την γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη, κυκλοφόρησε το απόγευμα της Τετάρτης στις περισσότερες ενημερωτικές ιστοσελίδες του νησιού.
 Το προχωρήσαμε λίγο παραπάνω μέσω γνωστού συντάκτη του ναυτιλιακού ρεπορτάζ και μας παρέπεμψε σε συγκεκριμένο blog που ασχολείται μόνο με τέτοια θέματα, το οποίο ανέφερε όχι μόνο ότι η εταιρεία θα αναλάμβανε το πρότζεκτ, αλλά έδινε φωτογραφίες του πλοίου. Το όνομά του; Fior di Levante κι έρχεται μετά από επισκευή στα ναυπηγεία της Κορέας.
Σύμφωνα με την κορυφαία ιστοσελίδων για καράβια στον κόσμο, το ναυπηγημένο το 1998, Fior Di Levante, ταξίδεψε για πρώτη φορά εκείνη την χρονιά με το όνομα TREASURE ISLAND. Το 2000 μετονομάστηκε σε Hyundau Seolbong και κάποια στιγμή το 2011, αντιμετώπισε πρόβλημα με φωτιά στο σαλόνι του.
Εστάλη σε ναυπηγεία της Νοτίου Κορέας στην περιοχή Γιοσού, ανακατασκευάστηκε πλήρως, ουσιαστικά άλλαξε η μορφή του ως ένα εντελώς καινούργιο καράβι και πήρε στις 17 Ιουνίου του 2012 το όνομα Fior di Levante.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου