Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ασχολειτε κανεις σε αυτο το νησί με την Δράκαινα?


Ευxαριστούμε  τουλάχιστον την κυρία Γεωργία    Στρατούλη,, για  την δυνατότητα  μας
να  τα βλέπουμε  στο  διαδύκτιο!
και  επαναφέρω χρήσιμα  σχολια,, από μια ανάρτηση  2012
POROSNEWS: Πρόταση για την προβολή των Αρχαιολογικών ... 26 Ιουν 2012 ... την αρχαιολόγο, Γεωργία Στρατούλη. Οι ανασκαφές έφεραν στο φώς αρχαιολογικές επιχώσεις που μαρτυρούν τη χρήση του Σπηλαίου από την Νεότερη Νεολιθική (μέσα 6ης χιλιετίας) έως την Πρώιμη Εποχή του Χαλκού (μέσα 3ης χιλιετίας). ... Για αυτό και σήμερα παρουσιάζεται στο σώμα μια πρόταση άμεσης υλοποίησης και χαμηλού κόστους που θεωρείται υλοποιήσιμη σε μικρό χρονικό διάστημα και, επίσης, πολλαπλού οφέλους για τον τόπο, τους μαθητές, τους ..

απο  την ανάρτηση http://porosnews.blogspot.gr/2012/09/me.html
συν το τελευταία σε αυτήν σχόλια
  • Emilia Arsinoe Η κατάσταση είναι γνώριμη -δυστυχώς!- εδώ και δεκαετίες. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε -και πάλι δυστυχώς- οι πρώτοι και σίγουρα ούτε οι τελευταίοι... Ο πολιτισμός μας συρρικνώθηκε στα σουβλάκια και στους μουσακάδες μιας και οι νεοέλληνες (βλέπε Ρωμιοί) δεν έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στο μυαλό τους την συγκεκριμένη έννοια και το σημαντικό βάρος που κουβαλάει. Αλλά τί να περιμένει κανείς όταν ακούει κάποιους να λένε: μα με "πέτρες" θα ασχολούμαστε τώρα??

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ σωστοτατη

  • Agelos Mantalvanos ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗ ΤΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΞΩΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΝΑΤΑ ΔΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΘΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΣΑΛΑ ΜΥΚΗΝΑΙΚΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ. ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΑΙΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ


    «Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον». Γιώργος Σεφέρης ( 1900-1971 , Έλληνας ποιητής )




επίσης  σημερινή ενημέρωση απο  Tο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.
Tο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΄Τα Μυστικά της Σπηλιάς της Δράκαινας' έχει γενέθλια ... και πάει στο ... Νηπιαγωγείο ...! Χαρείτε το στην ιστοσελίδα www.drakainacave.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου