Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Kefalonian beer


απο 
Kefalonian beer
Με επιλεγμενα υλικα με πολυ μερακι κ Κεφαλονιτικη Κουρλαμαδα η Kefalonian beer ειναι γεγονος!
Με την διαθεση αρχικα στο νησι της Κεφαλονιας κ στη συνεχεια κ στην υπολοιπη Ελλαδα κ με περιεκτικοτητα 5% αλκοολ παραγεται απο την Μικροζυθοποια Κεφαλονιας κ Ιθακης την πρωτη ζυθοποια Κεφαλονιας με εδρα στην περιοχη του Καραβομυλου..

Με εμπνευστες κ δημιουργους τους Γιαννη Πολυχρονατο & Νικο & Κυριακο Μωραιτη που θελουν να δημιουργησουν κουλτουρα για τα τοπικα προιοντα προσπαθωντας οτι καλυτερο για ενα ποιοτικο ποτο, κ ταυτοχρονα αναζητουν τις καλυτερες πρωτες υλες για την καλυτερη κ δυνατοτερη βελτιωση των προιοντων τους..
Η παρασκευη της μπιρας πραγματοποιειται στο ιδιοκτητο κτιριο, ενω θα λειτουργει κ ως πολυχωρος ζυθοποιας που θα ειναι ανοικτος για οσους επιθυμουν να δοκιμασουν την μπιρα, κ να παρακολουθησουν την διαδικασια παραγωγης της, αλλα κ να γνωρισουν την τεχνη της ζυθοποιας.
Ταυτοχρονα οι επισκεπτες θα εχουν την ευκαιρια να ενημερωθουν για τα αξιοθεατα της περιοχης κ να μοιραστουν την τοπικη Ιστορια τα ηθη, τα εθιμα κ τα προιοντα του νησιου..
Η KEFALONIAN BEER ερχεται να προστεθει σε μια μεγαλη σειρα νεων ελληνικων ετικετων μπιρας που εμφανιστηκαν τα τελευται χρονια στην αγορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου