Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ, Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΛΑΣ


Αν δεν τα έχετε μάθει κιόλας, να σας τα προφτάσω εγώ...

Λοιπόν μας έρχεται οσονούπω, η παγκόσμια ημέρα της μαντίλας. 
Κατά τη διάρκεια της μοναδικής αυτής ημέρας, όλες οι πολυπολιτισμικές ευρωπέες θα φορέσουν μαντίλες και θα ξαμολυθούν στους δρόμους, για να δείξουν στο διεθνές φασισταριό πόσο αγαθοί, τίμιοι και σπλαχνικοί είναι οι πιστοί του Προφήτη.

Ναι, γεια...
Κι άμα σας ακούγεται για φάρσα, σας έχω και συνδεσμούλι κάτου-κάτου, στο τέλος, να πάτε να δείτε με τα ματάκια σας, πόσα [μελαμψά] αρχίδια βάνει ο πολυπολιτισμικός σάκος.

Μαντίλες λοιπόν!
Μα, να ιδώ τις φεμινίστριες του σύριζα και τις άπλυτες του ανταρσυα, να κυκλοφορούν στο σύνταγμα, σαν τη Φατμέ στο Γενμί τζαμί και τι στον κόσμο.
Μόνο που δεν γνωρίζω ακόμα να σας πληροφορήσω, αν το χιτζαμπ θα το φοράνε με πλήρη την εξάρτηση, ήγουν κελεμπίες, μακριές φούστες, βρακοζώνες και δεν συμμαζεύεται ή μήπως θα κοτσάρουν μια μαντιλα στο κεφάλι κι από κάτω θα μοστράρουν τα μίνια, τα στριγκάκια και τα χαμηλοκάβαλα;

Αλλά η μεγάλη είδηση δεν είναι η διοργάνωση άλλης μιας παγκόσμιας ημέρας της ευρωπαϊκής γελοιότητας [από τέτοιες είμεθα γιομάτοι]  
Η μεγάλη είδηση είναι το ποιοι διοργανώνουν τη μέρα της μαντίλας!

Αει μωρή πουτάνα Ευρώπη... όχι με καλάσνικωφ αλλά με παλούκωμα θα πρέπει να σε εκτελούν οι γαζήδες του Ισλάμ.
Θα το φχαριστιέσαι κιόλας...Ορίστε! Και οι femmen υπερ του χαλιφάτου!
Δεν μας είπαν όμως, τις θα τους τα κάμουν τα βυζάκια οι τουρκμένοι τζιχαντιστές, αν τυχόν πάνε και τα βγάνουν όξω σε κανα υψίπεδο του άγριου Καυκάσου...
Όπως λέγουν και οι Βουσμανοι που είναι σοφοί άνθρωποι: "το ισλάμ είναι σαν τις πορδές... ακούγονται ωραίες, μόνον όταν βρίσκεσαι σε απόσταση..."   

Μάλιστα κυρία μου, η είδηση είναι ποιοι [ή μάλλον ποιες] πρωτοσταστούν στη διοργάνωση της Ημέρας της μαντίλας.

Και για να μην λέμε πολλά λόγια, οι πρώτες και οι καλύτερες που έβαναν μπροστά να υποστηρίξουνε τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη και να πείσουν τους ευρωχαχόλους, πως δεν κινδυνεύουν από τους φιλειρηνικούς χαμπίμπηδες, είναι οι κυρίες και των τριών φύλων, των λεγόμενων LGBT κοινοτήτων, απανταχού του γηραιού πουταναριού που αποκαλείται Ευρώπη!  
Κι επειδή μπορεί να είστε αρχάριες στις νέες ευρωπαϊκές διαλέκτους του κώλου, να σας ενημερώσω ότι το αρκτικόλεξο LGBT, προκύπτει από τα αρχικά των λέξεων: Lesbian, Gay, Bisexual, Trans, που σε παραδοσιακά Ελληνικά μεταφράζονται ως γλειφομούνες, πουστάρες, κωλομπαράδες και τραβέλια. παντός καιρπύ και πάσης φύσεως!
Ναι, γεια...

Όλες αυτές οι ανωμαλιάρες σκοπεύουν να κοτσάρουν ένα χιτζαμπ στις μουρες τους και να αρχίσουν τα δρομολόγια πανου-κάτου, ώστε να τις πάρει μάτι ο κοσμάκης και να πει από μεσα του - "για δε ρε... και μεις που είχαμε παρεξηγήσει τους χασάπηδες του ισλάμ... Καλέ αυτοί είναι μαι χαρά παιδιά... και φοράνε και στρινγκ..."

Κατάλαβες τώρα κυρία μου;
Η διεθνης του κώλου, έχει και πολιτική άποψη.
Εμ' βέβαια... Το μαύρο είναι πιο γλυκό...

 

Εδώ, δύο ισλαμολάγνες κυρίες μας δείχνουν ότι στο Ισλαμ, υπάρχουν δύο πόρτες.
Η μπροστινή πόρτα και η πίσω πόρτα.
Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ικανοποιηθούν οι κυρίες και των δύο φύλων.
Είναι λοιπον να μην βγεις να υποστηρίξεις τους πτωχούς πλην τίμιους πρόσφυγες, 
από τις χώρες της πίσω πόρτας;  


Ναι-Ναι! Οι LGBT κοινότητες απανταχού της γερασμένης και εκφυλισμένης ηπείρου μας.
Εδώ στην Ελλάδα μάλιστα, πρώτες-πρώρες λανσάρισαν την ημέρα της μαντιλας, τα εκλεκτά μέλη μιας νεοϊδρυθείσας λεσβιομπινεδιάρικης κοινότητος, ονόματι:  LGBTQ + Allies Against Islamophobia Ανταρσοσυριζαίες ανωμαλιάρες, ενώ διαφημίζουν την παγκόσμια ημέρα της μαντίλας.
Για να είναι πιο πειστικές, η μία τους φόρεσε και σταυρό, ώστε να δείξει ότι διαμαρτύρονται κατά του θρησκευτικού φονταμενταλισμού από όπου και αν προέρχεται.
Η άλλη που φοράει το ακάνθινο στεφάνι θέλει να μας δείξει ότι δεν καταλαβαίνει Χριστό.
Να! Αυτά βλέπουν οι χαλιφάτοι και μετά μας έχουνε για ξεκώλιασμα.
Μωρέ καλά να μας κάμουν... 


Η εν λόγω οργάνωση λοιπόν, πρωτοεμφανίστηκε στις πασαρέλες της αντιρα/αντιφα/αντιομο δραστηριότητας, οργανώνοντας λίαν προσφάτως έναν "περίπατο" από το Παγκράτι ίσαμε το Συνταγμα, με βασικό σύνθημα: "όχι στην ισλαμοφοβία!"

Ξεπατικώνω εδώ από το "τρελό" ιστολόγιο VISE,  απόσπασμα από το σχετικό άρθρο, στο οποίο περιγράφεται ο ωραίος περίπατος των λεσβιογκεημπισεξοτρανσόβιων κυριών...

"....  Όπως είπε η Χριστίνα Μίχαλου, διοργανώτρια της εκδήλωσης και μέλος της Color Youth, «η ομάδα δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν, ως μια ιδέα για την οποία φάνηκε να υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους φίλους και γνωστούς». Τη ρωτώ γιατί επέλεξαν να κάνουν τώρα τη συγκεκριμένη διαδήλωση. «Ο λόγος είναι όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας στην Ελλάδα, με τους πρόσφυγες. Παρατηρήσαμε ότι δεν υπήρχε κάποια ομάδα που να ασχολείται συγκεκριμένα με τον κοινωνικό αποκλεισμό των προσφύγων στη χώρα μας, κάτι που λειτουργεί σαν ντόμινο και για τους μουσουλμάνους της Ελλάδας. Οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα είναι στην αφάνεια και πολύ παρεξηγημένοι. Θεωρούνται επικίνδυνα άτομα με εξτρεμιστικές ιδέες. Μουσουλμάνος δεν σημαίνει βίαιος, δεν σημαίνει τζιχαντιστής, δεν σημαίνει κακοποιός. Θέλαμε, λοιπόν, να δείξουμε ότι η θρησκεία ενός ανθρώπου δεν επηρεάζει τα πολιτικά του πιστεύω ή τις κοινωνικές του απόψεις. Η θρησκεία, με λίγα λόγια, δεν καθορίζει αν κάποιος είναι καλός ή κακός», απαντάει..."

Μάλιστα!
Εξαιρετική και καλοζυγιασμένη ανάλυσις, με σαφή ιστορικά, κοινωνιολογικά και τρανσομαρξιστικά επιχειρήματα.
Όπως έλεγαν δηλαδή και οι Οστρογοτθοι, που επίσης ήσαν σοφοί άνθρωποι : "κι από τον κώλο ως το μουνί, δυό δάχτυλα και κάτι..."   Παραφουσκωμένη και σιλικονάτη διαμαρτυρία λεσβιοφεμινίστριας του συριζα, 
που προσπαθεί να μας εξηγήσει πως, 
το να φοράνε στις γυναίκες τους φερετζέ οι μουσουλμάνοι, είναι κάτι τι το καλόν και το αξιοσέβαστον.
Κι εγώ τώρα σας ερωτώ...
Γίνεσαι ρε πούστη μου Τούρκος, να την αρχίσεις στις γρήγορες, μπας και καταλάβει επιτέλους 
τι παναπεί ισλάμ, μαντίλες και σαρία;


Κατάλαβες τώρα κυρία μου;
Οι κοινότητες των ανωμαλιάρηδων πρώτες και καλύτερες να υποστηρίξουν το ισλαμ και τους αφροασιατες λαθροεισβολεις, που απειλουν να μετατρέψουν ολάκερη την Ευρώπη σε πορνείο Χαλαλ.

Αμ' τόσον καιρό που σου εξηγώ ότι η βαριά αρρώστια της μεταναστολαγνείας, κατά 70% οφείλεται σε σεξουαλικά αίτια, εσύ βγαίνεις και με κράζεις για μεταναστοφοβικό, για ισλαμοφοβικό, για ομοφοβικό, για πρωκτοφοβικό και δεν συμμαζεύεται...
Λάθος κυρία μου...

Να τώρα που βγαίνει η πάσα μία ξεκωλιάρα και σου πασάρει το πάθος της για πολιτική άποψη...
Ή, όπως λέγουν και οι Πατρινοί, που παλιά ήσαν σοφοί άνθρωποι: "πας πούστης πολυπολιτισμικός, παλιάς πουτάνας παραγιός" [γνωστόν και ως τα 5 Πι] Καλά, αυτηνής της είπανε να χεστεί και ξεκωλιάστηκε!

Κρεβατοκάμαρα αλα Τζιχάντ, για τρελούς βομβαρδισμούς
Εντάξει κυρία μου... Και εμας μας αρέσει το μελαμψό αλλά δεν κανουμε κι έτσι....


Δηλαδή, έχουμε τρελαθεί εντελώς σ' αυτην εδω την ήπειρο.
Οι γκόμενες θα βγουν έξω με χιτζαμπ και με μπουρκες για να γιορτάσουν τις σφαγες των γαζήδων!
Καλά ρε γαμώτο... Που ακριβώς φαντασιώνοντα ότι τους χώνουν το καλάσνικωφ;

Ωστόσο θέλω να προειδοποιήσω και τους άρρενες μεταναστολάγνους, που πιθανόν να συμμετάσχουν στην ημερα της μαντίλας [να είστε βέβαιοι οτι υπαρχουν παρα πολλοι απο δαυτους...]
Κύριοι, αντιλαμβάνομαι πόσο σας τρώει ο κώλος σας για να συνδράμετε τα "κορίτσια" που θα διαδηλώνουν με φερετζέ και με στρινγκ αλλά θελω να εισαστε ιδιαιτερα προσεκτικοι...

Διοτι κατω απο τις μαντιλες και τις μπουρκες, δεν μπορειτε ποτε να εισαστε βεβαιοι το τι ακριβως κρυβεται....
Και σας το λεω αυτο, για να μην βρεθειτε προ δυσαρεστης εκπληξεως, και σας πεταχτει κανα πουλακι εκει που νομιζετε οτι θα βρειτε το τριγωνο της Αφροδιτης.

Ξερετε ετσι νομιζουν και οι μεταναστολαγνες οτι οι συροι προσφυγες απο την Ουγκαντα ειναι ολοι τους καλα παιδια, αλλα ετσι και βρεθει το παιδακι τους σε κανενα θεατρο μπατακλαν, θα κλασουνε ιμαμηδες... Και οι στριπτιζεζ θα φορεσουν μαντιλα, στην παγκοσμια ημερα της μαντιλας...


Παριζιάνα καθηγήτρια σεξουαλικής αγωγής, 
ενώ μας εξηγεί τα ευεργετικά αποτελέσματα της μαντιλας στο προκαταρκτικό μούσκεμα...
Και που να δείτε τι φοράει, στον οργασμό... 
 Και οι φοιτήτριες θα συμμετάσχουν στην παγκόσμια ημέρα μαντίλας...
Αλλαχου ακμπαρ
Ο Θεος ειναι μεγαλος...

Και για περισσοτερες ανωμαλίες μπορείτε να ενημερωθείτε εδω...
http://www.vice.com/gr/read/peripatos-enantia-stin-islamophobia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου