Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ - ΒΙΝΤΕΟΗ εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, αναφερόμενη στο πρόγραμμα των επαφών του κ. Σεργκέι Λαβρόφ στη Λευκωσία,…
ANTIRATSISTIKO.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ AUTHOR NAME HERE!ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.... ΕΛΕΟΣ! Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...!

Κρανίου τόπος οι Τουρκμενικές βάσεις… Εγκεφαλικά νεκροί (πιθανόν αυτήν την στιγμή που μιλάμε να είναι και κλινικά) θα πρέπει να θεωρούνται όσοι Τουρκμένοι πίστεψαν πως η κατάριψη του Su-24 ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Ρωσία και την Ορθοδοξία αφιερωμένη στον Αλλάχ. 

Ο Πούτιν από το πρωί σήμερα έκλεισε 8ωρο πάνω από τα Τουρκοσυριακά σύνορα και αφάνισε οτιδήποτε κινούταν στις Τουρκμενικές θέσεις. Στο ίδιο σημείο που μέχρι χθες οι Τουρκοι αντάρτες πανηγύριζαν πάνω από τα πτώματα των Ρώσων πιλότων… 

Είναι δεδομένο πλέον πως ο Γ΄Παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτό που με εκπλήσει είναι πως άπαντες τρέμουν τον Ρώσο ηγέτη (Γερμανοί, Αμερικάνοι, Γάλλοι, Ισλαμιστές κτλ)! 

Στο βίντεο που ακολουθεί ακόυμε τους Ισλαμιστές αντάρτες να παρακαλάνε για να σταματήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου