Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!! - BLACK FRIDAY” H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! “BLACK FRIDAY” H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ME TO ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ KAI TA ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)



black-friday
Το καταναλωτικό όργιο της “Παρασκευής των εκπτώσεων”, που πολυεθνικές αλυσίδες καταστημάτων θέλουν να καθιερωσουν και στην Ελλάδα της κρίσης. Φανταστείτε τι έχει να γίνει!!
Παρασκευή των εκπτώσεων ή αλλιώς «Black Friday» σήμερα σε ΗΠΑ, Καναδά και Αγγλία και όπως πάντα η κοσμοσυρροή αλλά και οι… τσακωμοί και τα ποδοπατήματα στα καταστήματα ήταν έντονα.
Πλήθος κόσμου περίμενε από πολύ νωρίς το άνοιγμα των καταστημάτων, όπου επικράτησε πανικός και πραγματικά το αδιαχώρητο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠ’ ΤΟ ΚΕΝΤΑΚΙ ΤΩΝ ΗΠΑ:

Δείτε βίντεο και εικόνες:

Εκτός από τους τσακωμούς για το ποιος θα πρωτοπρολάβει τις προσφορές δεν έλειψε και το ξύλο μεταξύ των καταναλωτών.

Η «Μαύρη Παρασκευή» είναι μία αμερικάνικη ιδεά, την οποία όμως έχουν υιοθετήσει και άλλες χώρες. Είναι ημέρα που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving), που είναι Πέμπτη, σηματοδοτεί την έναρξη των τεράστιων εορταστικών πωλήσεων των εμπορικών καταστημάτων στις ΗΠΑ, και χαρακτηρίζεται από πληθώρα προσφορών και μεγάλων κερδών για τους εμπόρους.
Χαρακτηρίστηκε «μαύρη» ως παραπομπή στο χρώμα της μελάνης που παραδοσιακά χρησιμοποιούσαν οι λογιστές για την καταγραφή των τεράστιων κερδών της εορταστικής περιόδου, που συχνά αρκούσαν για να αντισταθμίσουν τις ζημίες (κόκκινη μελάνη) των πρώτων 10 μηνών του έτους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου