Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Με Αϊ Βασίληδες θα πλημμυρίσουν οι δρόμοι της Αθήνας

Με δρομείς ντυμένους Αϊ Βασίληδες θα πλημμυρίσουν αύριο Κυριακή οι δρόμοι της Αθήνας, στο πλαίσιο του 2ου Athens Santa Run, έναν θεσμό καθιερωμένο εδώ και χρόνια σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.
Σε ένα εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χλμ. στο κέντρο με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου), χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό. Ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει καταβάλλοντας 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την ομάδα του Spetses mini Marathon και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ. Βασίλη.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/646888/me-ai-vasilides-tha-plimmyrisoyn-oi-dromoi-tis-athinas#ixzz3snGzGtGY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου