Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΙΔΡΥΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Ο ΣΩΤΗΡ

Βρε αθεόφοβοι πολιτικοί , χτυπάτε ιδρύματα που δεν ανήκουν στο κράτος κ είναι δωρεά απο κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ κ τουςν επιβάλλεται να πληρώσουν Ε Μ Φ Ι Α κ μεγάλο ποσό κιόλας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 1936!!! ΕΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΑΠΟ ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ!!!(ΦΩΤ.1936)
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !! 38.946,09 € καλείται να πληρώσει το Ορφανοτροφείο ΕΝΦΙΑ και Φόρο εισοδήματος!
paidia51.jpg
                                                                               
 ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!!!
 Το Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας «Ο ΣΩΤΗΡ» που, βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, δεν επιδοτείται από κανένα κρατικό φορέα,  που στηρίζεται  μόνο στις δωρεές  και οικονομικές ενισχύσεις των συνανθρώπων μας,
       Καλείται να πληρώσει στο κράτος:
ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟ        € 32673,93

ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ                                   €  6172,16
                                                                         --------------

  ΣΥΝΟΛΟ                                                        € 38.946,09
  Ποιο Κοινωνικό κράτος;;;
  Κανένα σχόλιο !!!!


Η πρόεδρος

Βέρα Ανευλαβή- Ζερβού

ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,, ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ  ΕΛΕΝΗ  ΡΑΝΤΟΥ
Καλημέρα φίλες κ φίλοι μου.Θέλω να κάνω έκκληση για βοήθεια σε παιδάκια αθώες ψυχούλες που χωρίς να το θέλουνε βρίσκονται στο ΙΔΡΥΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ [ Ο ΣΩΤΗΡ ].Το ίδρυμα ήτανε,είναι κ θα είναι το σπίτι της καρδιάς μου,το σπίτι που με αγκάλιασε για 11 χρόνια,με ζέστανε,με έθρεψε,με σπούδασε μα πάνω απ'ολα κ το κυριότερο για εμένα με έκανε να αναγνωρίσω την ΑΓΑΠΗ κ την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΗΣ.Τώρα σε αυτό το μεγάλο σπίτι της ΑΓΑΠΗΣ ζούνε 20 αθώες ψυχούλες που μας χρειάζονται,έχουνε ανάγκη απο ενα τετράδιο,μια καραμέλα,παπούτσια,ρούχα,τρόφιμα,φάρμακα κ γενικά οτι χρειάζεται ενας άνθρωπος για την κάθε μέρα της ζωής του.Δυστυχώς το κράτος ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ όπως απουσίαζε πάντα κ τα χρόνια που ζούσα εγω σε αυτό το σπίτι της ΑΓΑΠΗΣ.Με φιλανθρωπίες κ προσφορές κοίταζε το προσωπικό που ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ ΑΓΑΠΗΣ να προστατέψουνε κ να δώσουνε ζωή σε αθώα ματάκια για να μπορέσουνε να χαμογελάνε κ να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.Οσοι θέλετε να ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ είναι τόσο απλό,πατήστε [ΙΔΡΥΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Ο ΣΩΤΗΡ] κ θα δείτε πως να επικοινωνήσετε μαζί τους.
Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ που μεγάλωσα σε αυτό το σπίτι κ όσο ζω θα λέω είναι το σπίτι μου.Φίλοι μου αγαπημένοι ξέρω θα προσφέρετε έστω κ μια καραμέλα,ενα μολύβι,ενα πουλόβερ ή ενα ευρώ οτι μπορεί ο καθένας σας.Θα σας πω εκ των προτέρων ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γαιτί γνωρίζω οτι έχω καλούς φίλους,φίλους της αγάπης κ της προσφοράς.Σας ευχαριστώ κ συγνώμη αν σας κούρασα με την φλυαρία μου,μα νιώθω υποχρέωση να μιλάω για το σπίτι της καρδιάς μου κ να ευχαριστώ για ΟΛΑ....Σας φιλώ όλες/ους.....Για να δούμε πόσα ματάκια θα κάνουμε να χαμογελάσουν κ να σταματήσει το παράπονο του''γιατί εγω???''.
Οσοι θέλετε να προσφέρετε βοήθεια για το ίδρυμα ο ΣΩΤΗΡ,καλέστε στο τηλ.2671 0 22261 κ όσοι θέλετε να μιλήσετε μαζί μου [παλιά τρόφιμος εγω του ιδρύματος] καλέστεμε στο 6934870374..........Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααα


https://www.facebook.com/www.mikripolitia.gr?ref=hlστίχοι: Γιάννης Ρίτσος Μουσική: Αγγελική Καψάσκη το τραγούδι περιέχεται στο cd "αν όλα τα παιδιά της γης"...
YOUTUBE.COM
Φίλοι στην κοινοποίηση μου για το ίδρυμα [Ο ΣΩΤΗΡ] στο Αργοστόλι έχετε διαβάσει λεπτομέρειες για το τι έχουνε ανάγκη οι 20 αθώες ψυχούλες μα κάποιοι μου είπανε οτι θέλουνε να δώσουν βοήθεια σε οικονομική βοήθεια κ όπως μου είπε κ η αδερφική μου φίλη η Ευα επιτακτικά Ελένη μου δεν έχουνε ανάγκη μόνο απο μολύβια,τετράδια,ρούχα,παπούτσια μα,έχουνε ανάγκη κ απο φρέσκα τρόφιμα,δεν θα φάνε κρέας,φρούτα,λαχανικά κ.λ.π......Γι'αυτό σήμερα μίλησα με την υπεύθυνη του ιδρύματος κ μου έδωσε λογαριασμούς σε 2 τράπεζες,υπόψην όσοι στήλετε χρήματα θα γράφετε το ονοματεπώνυμό σας όταν θα κάνετε κατάθεση για να λάβετε την απόδειξη του ποσού που θα καταθέσετε..Οι λογαριασμοί είναι στην ΕΘΝΙΚΗ 315/296013-33 κ [GR 5601103150000031529601333] κ στην ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ 0026-0342-68-0100699309 κ φυσικά θα λάβετε ευχαριστήρια κάρτα.Σας παρακαλώ κάντε αυτήν την κοινοποίηση κ το έχω ξαναγράψει το ίδρυμα δεν ανήκει στο ανύπαρκτο κράτος......................Παραμένει χρόνια τώρα ανυχτό κ προστατεύει αθώα παιδιά ΜΟΝΟ απο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ..........................ΠΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΜΠΟΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...Θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου όσοι προσφέρετε αγάπη στα παιδάκια γιατί εχω ηθική υποχρέωση να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ γιατι το ειπα κ το ξαναλεωωωωωωωωω ήτανε κ θα είναι το σπίτι μου για 11 χρ.κ το σπίτι της ΑΓΑΠΗΣ.............Τα τηλ.μου είναι 2661 400147 κ 6934870374..........Να έχετε στη ζωή σας ΑΓΑΠΗ κ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράλειψη μου να σας δώσω το τηλ.της υπεύθυνης του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ κ.Βερα 26710 22400 είναι η άμεσα αρμόδια που θα σας πει οτι θέλετε να μάθετε για το σπίτι της ΑΓΑΠΗΣ το ίδρυμα [Ο ΣΩΤΗΡ].

4 σχόλια:

  1. Εγω είμαι η παλιά τρόφιμος Ελένη Πάντου που άνοιξα την σελίδα του ιδρύματος κ μια κ άλλαξα αριθμό τηλεφώνου , όσοι θέλετε κάποια ενημέρωση απο εμένα , καλέστεμε στο 694 83 71 670 . Σας Ευχαριστώ κ τα παιδάκια μας έχουν ανάγκη , για να μπορεί αυτό το ιερό σπίτι μου να έχει τις πόρτες ανοιχτές κ να δέχεται κάθε αθώα ψυχούλα ,που δεν έχει στέγη - φροντίδα - αγάπη ....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα και ευχαριστω για την παρεμβαση σας
      Αυτη ειναι μια αναρτηση του 2015. Τυχανω γραμματεας και στην ομαδα ηρακλης προννων .φετος αποφασισαμε να κανουμε δωρεα οτι μπορει ο καθενας μας αλλα μας ενημερωσαν οτι δεν θελουν ρουχισμο και καλυτερα ειναι χρημματα η φαγωσιμα.

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία που είχατε μαζί μου !!!!!!!!!! Να είσαστε όλοι καλά κ τα παιδιά μας κ όλου του κόσμου είναι η ΕΛΠΙΔΑ μας , για ένα καλύτερο αύριο !!!!!!!!! Καλό βράδυ απο καρδιάς κ ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ομάδα κ παρέα σας !!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Τα τηλεφωνα μου τα εχετε , καλεστεμε να τα πουμε .Ευχαριστω

      Διαγραφή