Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΕΟΣ ,,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΦΕΙς - τα καινούργια buttons

Ήρθαν (επιτέλους) τα καινούργια Like buttons στο Facebook

ΠΗΓΗ  ΤΟ  ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ  ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Ο τρόπος που αντιδρούν οι χρήστες του Facebook αλλάζει ξανά, καθώς μόλις έφτασαν τα εκφραστικά «κουμπιά» από τους προγραμματιστές του Facebook. Μην ψάχνετε dislike button, οι αντιδράσεις σας στις δημοσιεύσεις γίνονται το νέο σας όπλο.
Πώς θα τα δείτε
Το Facebook τα ονομάζει αντιδράσεις, και τοποθετώντας τον κέρσορα πάνω στο Like, (χωρίς να πατήσετε κάτι) εμφανίζονται σε μία μπάρα. Από εκεί επιλέγετε αυτό που σας εκφράζει.
Το Facebook σκέφτηκε τις αντιδράσεις ως προέκταση του κουμπιού Like.Όπως έχουν δηλώσει στελέχη του κοινωνικού δικτύου, έχουν στόχο να βοηθήσουν 1.440.000.000 χρήστες που αισθάνονται ότι το «like» δεν είναι η κατάλληλη απάντηση.
Η ιδέα
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο με ένα βίντεο τις δοκιμές που γίνονται σε αυτό το νέο κουμπί αντιδράσεων. Το βίντεο συνόδευσε με το παρακάτω post.
«Σήμερα λανσάρουμε το δοκιμαστικό Reactions button… ένα πιο εκφραστικό Like button.
To Like Button ήταν κομμάτι του Facebook για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκατομμύρια likes γίνονται καθημερινά, και το να μας αρέσουν αναρτήσεις ήταν ο πιο απλός τρόπος να εκφραζόμαστε.
Για πολλά χρόνια μας ζητούν το dislike button. Δεν είναι κάθε στιγμή καλή και μερικές φορές θέλουμε να εκφράσουμε την συμπόνια μας. Αυτές είναι σημαντικές στιγμές που χρειαζόμαστε δύναμη για να μοιραστούμε περισσότερα συναισθήματα από ποτέ και το «Like» δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφραστούμε.
Σε μια πρόσφατη ομιλία μου μοιράστηκα με την κοινότητα το γεγονός ότι έχουμε ξοδέψει πολύ χρόνο στο να σκεφτούμε το καλύτερο τρόπο για να δώσουμε περισσότερες επιλογές έκφρασης κρατώντας απλή τη διαδικασία και σεβόμενοι τους χρήστες. Σήμερα τεστάρουμε το παρακάτω project.
Η αντιδράσεις, σας δίνουν νέους τρόπους έκφρασης για την αγάπη, το δέος, το χιούμορ και τη λύπη. Δεν είναι ένα «dislike button», αλλά δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τη λύπη και τη συμπόνια εκτός από την αγάπη και το χιούμορ. Θα μπορείτε να αντιδράσετε στις δημοσιεύσεις πατώντας παρατεταμένα το Like button.
Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν από την Ιρλανδία και την Ισπανία ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες διορθώσεις πριν δώσουμε τη δυνατότητα σε όλες τις χώρες του κόσμου. Ελπίζουμε να σας αρέσει ή καλύτερα να «αντιδράσετε» όπως αισθάνεστε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου