Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΑΜΗΣ

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΑΜΗΣ -ΘΕΜΟΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ-. 

πηγή, ΠΑΛΙΑ  ΒΛΑΧΑΤΑ ΣΑΜΗΣ

Συναντήθηκαν  χτες Παρασκευή, οι γονείς των παιδιών της Φιλαρμονικής Σάμης << Θέμος Αμούργης >>, ύστερα από κάλεσμα του μαέστρου  Γεράσιμου Γεωργόπουλου.
Παρόντες αρκετοί γονείς, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες.
Απών ο Αντιδήμαρχος Σάμης, Σπύρος Κουνάδης, αν και είχε προσκληθεί.
Ο κ. Γεωργόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φιλαρμονική, τα οποία καθιστούν προβληματική τη συνέχιση λειτουργία της.
Συγκεκριμένα:
α) Η απόλυση  από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του  Θεοτόκη Καβαλλιεράτου ( δάσκαλος της Φιλαρμονικής από το ξεκίνημά της ), δημιούργησε μεγάλο και σοβαρό κενό στην διδασκαλία των μαθητών, αλλά και στην λειτουργία της γενικότερα.
β) Ο μαέστρος κ. Γεωργόπουλος καθώς ο δάσκαλος κ. Περδικίδης παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούνιο του 2010!!!.
γ). Η παλαιότητα των στολών, ( κλείνουν αισίως 17 χρόνια ), αλλά και η έλλειψη αυτών, δημιουργούν σοβαρότατο πρόβλημα στην παρουσία της Φιλαρμονικής στις διάφορες εκδηλώσεις.
δ) Χρειάζεται άμεσα συντήρηση των οργάνων και αγορά καινούργιων, λόγω της αύξησης των μαθητών.
ε). Η αγορά αναλώσιμου υλικού ( χαρτί μολύβια κ.λ.π. ), γίνεται με χρήματα του μαέστρου και των ίδιων των μαθητών.
ζ). Ο κ. Περδικίδης διαμαρτυρόμενος για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων του, παραιτήθηκε της διδασκαλίας των μαθητών, με αποτέλεσμα 50 και πλέον μαθητές της Φιλαρμονικής, να διδάσκονται μόνο από τον κ. Γεωργόπουλο!
Ύστερα από την ενημέρωση που τους έγινε, οι γονείς αποφάσισαν να συντάξουν υπόμνημα προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας-απαιτώντας την λύση όλων των προβλημάτων και την απρόσκοπτη λειττουργία της Φιλαρμονικής.
Αποφάσισαν επίσης, ύστερα από πρόταση του κ. Φιοραβάντε, να καλέσουν τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Σάμης στην έδρα της Φιλαρμονικής και να τους εκθέσουν εκ του σύνεγγυς την σπουδαιότητα που έχει η Φιλαρμονική για τα παιδιά, αλλά και  την ανησυχία τους για την μη ομαλή λειτουργία της.
Κλείνωντας έδωσαν ραντεβού για καινούργιες κινητοποιήσεις, αν σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν λυθούν τα προβλήματα και εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της Φιλαρμονικής.
Τάσος Καβαλλιεράτος.
Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα facebook της Φιλαρμονικής Σάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου