Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!

ΤΟ  ΜΟΝΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ  ΤΥΨΕΙΣ, Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ  ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ  ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!  ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚ Π.Χ  ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΡΟΥ.
AΠΟ ΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΤΟΥ BLOG ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ  (10 ΜΗΝΕΣ) ,  ΣΚΟΠΟΣ  ΤΟΥ  ΗΤΑΝ  Η   ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ  ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ,  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ.!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ  ΜΟΥ  ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΟΜΟΣ ,ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΕΥΣΗ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ!!
ΘΕΜΑ  :  ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ  ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ                    ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΑΙΓΙΑΛΟΥ
 ΜΕ ΑΡ.ΠΡ. 14534  ΣΤΙΣ 02 ΜΑΙΟΥ 2011
Μετά την αίτηση που  σας παραδόθηκε στην οποία συνυπογράφω και εγώ  , θα έρθω στο αδιέξοδο να μην μπορώ να ενοικιάσω  ,εφόσον προβλέπω μεγάλη καθυστέρηση στην διαδικασία δημοπράτησης, με αποτέλεσμα να χαθεί αρκετή σεζόν.
Εφόσον λοιπόν από την συζήτηση που διεξήχθη διαπίστωσα ότι έχω δικαίωμα να  σας υποβάλω την παρούσα πλέον αίτηση για απευθείας παραχώρηση τμήματος αιγιαλού ,όπως έχουν κάνει και οι επιχειρήσεις στην Σκάλα.
Το συγκεκριμένο τμήμα αιγιαλού το νοικιάζω με δημοπρασία από το 1992, και το κατάστημα μου  ακριβώς πάνω από αυτό με πρόσοψη 18 μέτρα   και  έχω το νόμιμο δικαίωμα όπως  λέει το εδάφιο του νόμου του 2971/ 2001 που λέτε ότι θα εφαρμοστεί εφέτος.  Σας ευχαριστώ !!

Γκιάφης   Γιώργος
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ  
Η  ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ(ΕΠΑΓΓ.ΟΜΠΡΕΛΩΝ )  ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 23588   ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ.  Ε Δ Ω
ΟΣΟ   ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ) ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ!! Ε Δ Ω  
ΣΥΝ ΕΠΙΣΗΣ  ΑΝΑΡΗΣΗ,  ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ  ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου