Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Σαν το έντομο, μες στο σπίτι !

Ο χρόνος, είναι πολύτιμος ! Όμως μην βιαστείς ! Προχώρα προς τους στόχους και τα όνειρα σου, με σταθερά βήματα...

Διαφορετικά θα σκοντάφτεις , θα εκνευρίζεσαι , θα ξανά προσπαθείς όταν δεν θα απογοητεύεσαι, θα κουράζεσαι , θα λαχανιάζεις, συχνά θα σταματάς και δεν θα απολαμβάνεις τα όσα αφήνεις πίσω σου. Θα είσαι σαν το έντομο που μπήκε κατά λάθος μες στο σπίτι, και θέλοντας τόσο πολύ να ξανά βγει έξω , χτυπάει βιαστικά ασταμάτητες φορές το κεφάλι του πάνω στο τζάμι. Λίγο πιο δίπλα το παράθυρο είναι ανοιχτό, αλλά δεν κοντοστάθηκε να κοιτάξει και να σκεφτεί πως αν στρίψει θα βρει διέξοδο και θα σταματήσει να πληγώνει τον εαυτό του…

Αν δεν είχες δύσκολο δρόμο μπροστά σου , δεν θα ήταν όνειρο ή στόχος σου να φτάσεις ως εκεί…! Θα ήταν κάτι συνηθισμένο, καθημερινό, κάτι ίσως ασήμαντο για σένα! Γι’ αυτό όσες φορές κι αν κουραστείς , όσα κι αν περάσεις , να θυμάσαι πως τόσες φορές και περισσότερες, αξίζει να συνεχίζεις ! Καν ’ το για σένα ! Έχεις πολύ περισσότερη δύναμη μέσα σου, απ’ όση πιστεύεις πως έχεις ! Τόσος κόπος χαμένος ; Όσο πιο δύσκολο, τόσο πιο σπουδαίο θα είναι όταν θα τα καταφέρεις! Γιατί θα τα καταφέρεις!

Και μετά τί ; Όταν φτάσεις εκεί , θα θες να ζήσεις ακόμα περισσότερα! Γι αυτό μην αγχώνεσαι για το πότε θα γίνουν όλα . Γιατί ευτυχία είναι τα μονοπάτια σου , οι τρόποι που εσύ επιλέγεις να ζήσεις. Ευτυχία είναι η ίδια η ζωή , μα συχνά το ξεχνάμε !
Έλενα Μπατιστάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου