Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Απεργίες στα Μ.Μ.Μ.


Για τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου
  • Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία 24ωρη
  • ΟΣΕ λειτουργεί κανονικά, Προαστιακός λειτουργεί με τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω τεχνικών προβλημάτων περισσότερα.
  • Τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς (ΤΑΞΙ, ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ) κινούνται κανονικά
Για την Τρίτη 18 Οκτωβρίου
Για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Απεργίες

ΠΟΕ-ΟΤΑ 15 έως 20 Οκτωβρίου , Δύο 48ωρες απεργίες εξήγγειλε από το Σάββατο 15/10 η ΠΟΕ ΟΤΑ και συμμετοχή στη 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στις 19 και 20 του μηνός.
Άκαρπες απέβησαν οι διαπραγματεύσεις εισαγγελέα - ΠΟΕ ΟΤΑ στο ΧΥΤΑ Φυλής προκειμένου να ανοίξει η χωματερή μετά την εντολή της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ελένης Ράικου. Δεν μας πτοεί τίποτα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος. Να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις από το ΧΥΤΑ Φυλής ζήτησε ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Ηλιόπουλος καθώς όπως είπε οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ βρίσκονται νόμιμα στο χώρο.
Εντωμεταξύ, ήδη έχει αρχίσει η αποκομιδή των σκουπιδιών στο κέντρο της Αθήνας από ιδιωτικά απορριμματοφόρα, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων. Την αποκομιδή έχουν αναλάβει τρεις ιδιωτικές εταιρείες μετά τη σχετική χθεσινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. .
ΤΑΞΙ 19 & 20 Οκτωβρίου (48ωρη) , Οι μηχανοδηγοί και ηλεκτροδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξήγγειλαν τριήμερη απεργία για τις 18,19 και 20 Οκτωβρίου. Χωρίς ταξί θα μείνει η χώρα στις 19 και 20 Οκτωβρίου.
Δημόσια ΜΜΕ 15,16 & 17 Οκτωβρίου τριήμερη απεργία.Νέα τριήμερη απεργία κήρυξε η ΕΣΗΕΑ για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλλήλους και τεχνικούς που εργάζονται στο Δημόσιο, στην ΕΡΤ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, στο Κανάλι της Βουλής, στη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Η απεργία ισχύει από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, έως και τις 06:00 το πρωί της Τρίτης..
Παράνομη κηρύχθηκε η απεργία των τελωνειακών.Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων.
Το Πρωτοδικείο απηύθυνε μάλιστα προειδοποίηση προς τους εκπροσώπους του κλάδου ότι για κάθε παραβίαση της απόφασης θα τους επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η κυβέρνηση ανακοίνωσε την επιβολή πλαφόν στην τιμή των καυσίμων σε όλη τη χώρα, λόγω της απεργίας των τελωνειακών. Η ανώτατη τιμή πώλησης αφορά την αμόλυβδη και τη Super βενζίνη καθώς και το πετρέλαιο κίνησης και θα τεθεί σε ισχύ από τις 15/10/2011 και ώρα 00.01. Επιβάλλεται στη μέση τιμή ανά νομό της Πέμπτης, για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο για την πλήρη εξομάλυνση της αγοράς.
EEΕKE (Ελεγκτές Εν. Κυκλ.) 19 & 20 Οκτωβρίου 48ωρη, Χωρίς πτήσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου από ώρα 00.01 της Τετάρτης έως 24.00 της Πέμπτης τοπική.
Αυτό συνεπάγεται ότι δεν θα γίνουν πτήσεις από και προς Ελλάδα, με εξαίρεση:
  • Πτήσεις που μεταφέρουν Αρχηγούς Κρατών, Πρωθυπουργούς
  • Πτήσεις της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που μετέχουν σε επιχειρησιακές αποστολές και προγραμματισμένες ασκήσεις
  • Πτήσεις αεροσκαφών, που αντιμετωπίζουν ασυνήθεις καταστάσεις ή διατελούν σε κατάσταση ανάγκης
  • Νοσοκομειακές πτήσεις
  • Πτήσεις ανθρωπιστικής βοήθειας
  • Πτήσεις αεροσκαφών έρευνας και διάσωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου