Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Κεφαλονιάς on air!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS.GR
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΘΕΜΑ: ON-LINE Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
 
      
dimos_kefalonia_sfragida.jpg      Αναρτήθηκε και είναι πλέον διαθέσιμη προς το κοινό η νέα ιστοσελίδα του Καλλικρατικού Δήμου Κεφαλλονιάς, η οποία στηρίζεται στη βάση του Υπουργείου Εσωτερικών:
 
Με γνώμονα την φιλικότητα προς τους χρήστες (user friendly) δημιουργήθηκε ο διαδικτυακός τόπος πληροφόρησης και ενημέρωσης δημοτών, κατοίκων και επισκεπτών, αποτελώντας ένα εργαλείο επικοινωνίας Δήμου και κοινωνίας.
 
Σε εναρμόνιση με το νέο θεσμικό πλαίσιο της αυτοδιοίκησης, αρχικά δημιουργήθηκαν τα περιεχόμενα που αφορούν στη διοίκηση και στα αιρετά όργανα του Δήμου. Πολύ σύντομα θα αναρτηθεί και το οργανόγραμμα των υπηρεσιών καθώς και το περιεχόμενο Πολιτισμού και Τουρισμού τα οποία απαιτούν μεγάλο όγκο έργου και συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης.
 
Από τη νέα ιστοσελίδα οι χρήστες μπορούν να συνδέονται άμεσα με τον ιστοχώρο «Διαύγεια» του Δήμου Κεφαλλονιάς καθώς και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα αιτήματά τους στο Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.
 
Το υλικό της ιστοσελίδας θα επεκτείνεται διαρκώς και θα εμπλουτίζεται με ακόμη πιο χρήσιμες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό.
 
Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου