Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) που θα διεξαχθεί στις 17 Ιανουαρίου 2014 στην Κέρκυρα

16 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΕΔΕ: Έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος
στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κέρκυρα

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη της 1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κέρκυρα, την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 17.00 στο Φαληράκι (Αίθουσα Συνεδριάσεων ΜΑΕΔΗΚ).
Η έναρξη του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί με την ενότητα «Οργανωτική Συμπεριφορά Ι», εισηγητής της οποίας θα είναι ο κ. Πέτρος Ρούσης.

Ο κ. Ρούσης έχει πολυετή πρακτική εμπειρία από το χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. Ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό και υλοποίηση πολυάριθμων προγραμμάτων ανάπτυξης στελεχών, βελτίωσης και ανάπτυξης σχέσεων, συμμετοχής, ηγεσίας και αποτελεσματικότητας εργαζομένων. Έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις και οργανισμούς όπως Eurobank Ergasias, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Της Ελλάδος, COSMOTE, Coca - Cola Τρία Έψιλον, Toyota, BP Oil Hellas, Avin Oil, Unilever Ελλας, Johnson & Johnson, Βασιλόπουλος, Goody's A.E, Fiat Auto Ελλάς, Mercedes - Benz Hellas, Νηρεύς, Όμιλος Εταιρειών Βαρδινογιάννη, Ericsson, Aegean, Olympic Air, ΑΜΕΛ (Αττικό Μετρό) και Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
Η 1η ενότητα έχει προγραμματιστεί ως ακολούθως:
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014
17.00 – 21.30
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014
09.00 – 17.00
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014
17.00 – 21.30
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014
09.00 – 17.00

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 με την ενότητα «Μάρκετινγκ Ι», εισηγητής της οποίας θα είναι ο κ. Ιωάννης Ξηρογιαννόπουλος.
Ο κ. Ξηρογιαννόπουλος είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing. Διαθέτει πάνω από 25 χρόνια επαγγελματική εμπειρία ως ανώτερο και ανώτατο διοικητικό στέλεχος, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, στις εταιρείες ΕΛΑΙΣ Α.Ε. (Unilever), ΘΡΑΚΗ Α.Ε., FRIGOGLASS S.A., ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT A.E. και MEDIA STROM σε θέσεις Marketing, Εταιρικής Επικοινωνίας, Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Εμπορικής και Γενικής Διεύθυνσης. Από τις αρχές του 2013 δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητος Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα εταιρικού και εμπορικού στρατηγικού σχεδιασμού και της εφαρμογής του, σχεδιασμού και επέκτασης σε διεθνείς αγορές, καθώς και σε θέματα ηγεσίας και «coaching».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, υπόψη κ. Ρούλας Ιωάννου, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, τηλ. 2610 318573, e-mail:  patra@eede.gr, website:  www.eede.gr καθώς και στο τηλ. 6932 664 394, υπόψη κ. Έφης Αποστόλου, Κέρκυρα, e-mail: apostolouefi@gmail.com.


Σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΕΕΔΕ
Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 51 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.000 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 23 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 3.800 αποφοίτους.

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της Εταιρίας και περιλαμβάνει Μεταπτυχιακά Προγράμματα, Προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, Προγράμματα ανωτάτων στελεχών, Ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, Ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και Συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου