Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ομαδικός μπορούμε


Στις εποχές που το σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων ‘’οι Προννοι’’ ήταν παρόν στις διάφορες εκθέσεις, έχοντας θετικά αποτελέσματα για την περιοχή. Οι συναντήσεις και οι γνωριμίες με τα τουριστικά γραφεία είχαν σαν αποτέλεσμα την άνοδο επισκεπτών στο Νησί μας, καθώς αναδείχθηκε και ο Πόρος σαν ένας αγαπημένος τουριστικός προορισμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθ’όλη την διάρκεια της διεθνής έκθεση Φιλοξενια Θεσσαλονίκης και Ουτρέχτης της  Ολλανδίας.
 Σημαντικοί επίσης ήταν και η συμμετοχή του Δήμου στις παράλληλες πρωτοβουλίες του σωματείου μας, που πάντα προσπαθούσε με τις λίγες οικονομικές δυνάμεις  να είναι  αντάξιο  σε ένα  ευαίσθητο  κομμάτι που λέγετε τουρισμός.  Με ομαδικοί παρουσίασης, με το δικό μας  τουριστικό υλικό, την παρουσίαση τοπικών  προϊόντων, τα εδέσματα από το Νησί μας, Καθώς και τις προσφορές με κλήρωση δωρεάν διανυκτερεύσεις από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια,  ανέδειξαν το Πόρο και την περιοχή μας σε μακρά περίοδος. Δυστυχώς σήμερα η κρίση άγγιξε πιο έντονα το χωριό μας. Αν αγαπητοί φίλοι παραμένουμε αδρανείς και αδιάφοροι, ουδέν θα επιλύσει τα προβλήματα της περιοχής μας . 
 Γεώργιος  Μεταξάς   επ/ πρόεδρος  
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ  POROSNEWS !!  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ,,ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!!,,(ΣΟΛΩΜΟΣ-ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ),, ΜΕΧΡΙ  ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ,, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΦΈΛΙΜΟ  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!,, ΟΠΩΣ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ " ΑΡΧΑΙΑ,",ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου