Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΜΑς


Ο Mike Ps προβληματισμένος
  ·
 Καλησπέρα κ καλό πσκ σε όλους καλή διασκέδαση κτλ κτλ .... Κάπου εδω ωμός έχω να αναφέρω κάτι , έχουν περάσει πάνω απο 5 μήνες μετά τις τοπικές εκλογές χωρίς κανείς μας να μιλάει κ να σχολιάζει το οτιδήποτε περί αποτελέσματος κ γενικότερα περί όμως αυτός που καλός κακό ψηφίστηκαν απο εκάστοτε ψηφοφόρους τους . Δεν θα ασχοληθώ με όλους αυτούς κ την επιλογή τους . Θα ασχοληθώ με εμένα κ με όλους αυτούς που κάθε μέρα ήμαστε μαζί κ ζούμε την καταστροφή , εξαθλίωση κ βρώμικα που πλήττει το τόπο μας κ γενικότερα τη περιοχή έλειου προννων όπου ζούμε ονειρευόμαστε κ προσπαθούμε μικρή μεγάλοι να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας κ την ζωή μας εδω στο τόπο που γεννηθήκαμε ζούμε κ δημιουργούμε .Φτανει ποια επιχειρήσεις κλείνουν , η ανεργία φουντώνει σε όλους τους κλάδους, μαγαζιά πεθαίνουν , επιχειρήσεις καταστρέφονται κ κλείνουν , η νεολαία φεύγει το μέλλον του τόπου μας .
Σκαλα - Πορος- κατελειος σε φάση καταστροφής με πορεία ευθεία στον γκρεμό : παράνομα έργα,λαμογιες,μίζες, τραμπουκισμοί κ αδιαφορία κ πλάτη απο τις αρχές του τόπου . Πιστεύω φτάσαμε στα όρια μας πρέπει κ μετά το Χάλι δημοτικών κ κοινωνικών συμβουλίων κ την χουντική εικόνα τους , να αρχίσουμε να αντιδρούμε κ να ξεσηκωνόμαστε . Πρέπει επιτέλους να μας βρουν μπροστά τους εμπόδιο ότι για καβγάδες κ λογομαχίες αλλα για το καλό του τόπου μας για το καλό όλων μας . Πρέπει να φύγουν μακριά τα οποιοδήποτε λαμόγια κ συμφέροντα τρέφονται απο τις πλάτες κ το δικό μας μέλλον ..
  • Γρηγόρης Κωνσταντίνος Μαρκέτος πολύ καλή η ανάρτηση σου! δείχνει προβληματισμένο άνθρωπο κ χαίρομαι που σε έχω φίλο!
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ http://pronoikefalonias.blogspot.com/.../blog-post_52.html
    ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΟΥ POROSNEWS, ΣΕ...
    PRONOIKEFALONIAS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS
  • Makis Metaxas Αγαπητέ μου Μιχάλη κατανοώ την βαθιά σου απογοήτευση και την απόγνωσή σου εσένα αλλά και όλων των νέων της περιοχής μας που βιώνουν καθημερινά την απαξία του τόπου μας. Ξέρω πολύ καλά που βρισκόμαστε, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να ανατρέψουμε μια φθίνουσα πορεία αλλά ξέρω επίσης πως εάν το θέλαμε, εάν το πιστεύαμε και προσπαθήσουμε όλοι μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε θεαματικά την εικόνα μας και τον τόπο μας. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει πλέον όραμα και κυρίως ένα εσωτερικό μέτωπο στην τοπική μας κοινωνία πάνω από πρόσωπα και κόμματα. Είμαστε μια κοινωνία που βιώνει την πανελλαδική αλλά και την τοπική κρίση έχω την αίσθηση σαν να μην ξέρουμε πλέον ποιοι ήμαστε, τί θέλουμε και πως μπορούμε να κατακτήσουμε με τα όπλα που έχουμε στην διάθεσή μας ένα καλύτερο μέλλον. Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά σου, εγώ προσωπικά θέλω να ξέρεις οτι θα είμαι δίπλα σου και δίπλα σας από την θέση του ενεργού πολίτη όποτε και όταν με χρειαστείτε. Μην το βάζετε κάτω, ο τόπος μας σας χρειάζεται, έχει μέλλον εάν και εσείς το πιστέψετε και δώσετε τον αγώνα σας. Χωρίς όραμα και αγώνα μην περιμένεις να αλλάξει τίποτα. Δυστυχώς είμαστε μόνοι μας και μόνοι μας πρέπει να βγούμε στο ξέφωτο.

35 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ........!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ .....................
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΛΕΙΨΕΙ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΠΟΤΕ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ( ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΡΟΥ............) ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΡΟ......!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ................
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥ ΝΑ ΠΟΥ ΤΙ...............................ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥ ΦΕΡΕΙ............
    ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ.............ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.................
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥ ΓΡΑΜΕΝΑ ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ¨...
    1. ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΖΑΝΑΤΩΝ.........ΠΟΥ ΠΙΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ....
    2.ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ.........ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ .....
    3.ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.........
    4. ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ......ΕΙΧΑΝ ΔΟΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΥΛΙΚΟ
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΧΡΩΜΑ....
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ........!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
    ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.............

    4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5. ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ......................ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ.............
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....................ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.....................

    ΑΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..................
    ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.......................ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ...........!!!!!!!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ......................ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..............
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΟΝΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα,,, και να μπω και στην κουβέντα και σαν διαχειρηστής,,, και υπεύθυνος σε ότι αναγράφονται και σχολιάζονται εδώ,, είναι πολύ καλό να γίνεται διάλογος ,,είναι κάτι που έλειπε από αυτόν το τόπο,, λόγο της κακομοιριάς μας ίσως να μην μπορεί να βλέπει ο ένας τον άλλον,οπότε ποτέ δεν καθόμασταν να τα κουβεντιάζουμε,, είναι καλό να γίνεται εστω και μέσω διαδυκτιου...
      Επειδή όσ γράφονται "φίλε" Λούις είναι πολύ σοβαρές και χτυπητές κατηγορίες όμως,, και τουλάχιστον εγώ φέρω την ευθύνη για αυτά που αναρτόνται εδώ,,, διότι έω επιλέξει το ρίσκο,, να τα γράφω και να εκφράζομαι επώνυμα,, για να μπορέσει να συνειστει αυτός ο διάλογος θα ήθελα να μας γνωστοποιούσες τα στοιχεία σου,, για να μπορεί κάποιος να σου απαντήσει υπεύθυνα σε αυτά που κατηγορείς,,, Ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση,,

      Διαγραφή
  6. και σε συνέχεια,, και επειδη μετά από όσα πιθανόν ακόμη να γραφτουν ..εσυ "φίλε" Λούις,, να γίνεις Λούις,, και οι λοιποι επωνυμοι να λογοδοτούμε σε όσα γράφτηκάν,, και επειδη και στις εκλογές ακουσα για κάποια Νεολαία Πόρου,, και την αναζητώ εδώ και χρόνια,, θα την ήθελα αυτήν την ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ "ΤΡΕΧΟΥΝ " ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ-ΤΑΞΙΜΑΤΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ...
    ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .............
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ.........Η¨΄......
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ........
    ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ............ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΜΙ......!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για να μπορει να απαντησει καποιος στις ερωτησεις σας πρεπει να μην ειναι από κάποιον ανώνυμο,,, και να έχετε την ασφάλεια της ανωνυμίας,, και θα ήταν πρέπον,, να ξέρει αυτός που θα σας απαντήσει σε ποιον απευθύνεται,, και αυτό που γράφω για την νεολαία το γράφω ,,γιατί όντως δεν σας εχω δει κάπου δυναμικά και οργανωμένα,, και θα το ήθελα πολύ,, γιατί από εσάς εξαρτάται και το μέλλον του τόπου μας,,,,,,,!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ επέλεξα να συμμετέχω στις εκλογές που πέρασαν με μοναδικό σκοπό,,ίσως στο αν κατάφερνα να έχω παρουσία στο τοπικό συμβούλιο της περιοχής μας,,να προοθήσω οσα μπορώ από το πρόγραμμά που είχαμε συντάξει,, και σαν δεύτερο σκοπό ,,να έχω τουλάχιστον πεί ότι προσπάθησα σε κάτι που πίστευα ,, και ας έβλεπα ότι οι πιθανότητες γι αυτό ήταν κατά .. ,, απλά ξέρω ότι αγωνιστηκα σε αυτό που θεώρησα σωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..............ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑς ΡΩΤΑΩ,, ΛΕΤΕ """ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΟΝΝΩΝ!!!!!!!!!!!!, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑς ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ,, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ,, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ,, ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑς ΒΡΩ,, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ,,,,,, ΘΥΜΙΖΩ ΕΞΑΛΟΥ,, (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩς ΙΣΩς ΔΕΝ ΞΡΕΤΕ) ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΝΕΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ¨ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΕΛΕΙΨΗς ΕΝΕΡΓΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΑΛΗΘΥΚΕ,, ΟΠΩς ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ,, (ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΧΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑς ,,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,,, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΚΕΦΤΉΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑς ΡΩΤΑΩ ,, ΚΑΙ ΣΑς ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,, ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ,, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ 2015,, ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΒΗΞΩ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕς ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ,, Ας ΤΟΥ ΕΥΧΥΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γειά σου φίλε Γιώργη μεγαλοεργολάβε, μεγαλοεκδότη, άνθρωπε των μεγαλοσυμφερόντων, δεν το ήξερα ορέ!!
    Καλά κάνω που κρατάω «πισινή» ορέ!
    Ρε το Γιωργάκη…χα χα χα.

    Άκου να δεις φίλε «Louis» μπορεί να υπάρχουν λύσεις και διεκδικήσεις για πολλά πράγματα στον Πόρο και στον κάθε Πόρο, αν όμως περιμένεις αυτά να γίνουν από οποιαδήποτε ιστοσελίδα (που δεν γνωρίζω γιατί δεν έχεις φτιάξει μία εσύ τόσο καιρό να τα γράφεις όπως θέλεις), μάλλον σου λείπει η επίγνωση της πραγματικότητας.
    Να δεχτώ την απειρία σαν αιτία?
    Γιά ματασκέψου το, ίσως βρείς κάτι καλύτερο.

    Χουά χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΙΛΕ ΜΟΥ,, ΑΡΙΣ,, ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...............
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. επεστρεψα,, μετά από μια απουσία ωρων..,, (μου το συστησε ο γιατρός μου,,, να κάνω ιντερνετοαποξίνωση τουλαχιστον ενα συνεχόμενο λέει 12ωρο,,) γιατι η κατασταση μου εχει γίνει επικίνδυνη,,, γραφω πολλά ,,και δεν βγαίνει και νόημα και που τα γράφω εξάλου..Για να μπορέσουμε λοπιπόν φίλτατε Νεολαίε να έχεις απάντηση ,, και επισημα από κάποιον,, πρέπει να σταματήσεις να ρωτάς πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας,, θέλει ίσως κότσια να το κάνεις αυτό,,,, αλλά το Ντόμπρο αυτό είναι,, αυτό έχω επιλέξεί και εγώ ρώτάω και θέτω ερωτήματα με το ονομαστεπωνυμό μου πάντα "ΓΚΙΑΦΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ" και αυτό έχει κάνει το μίσό χωριό ίσως να μην μου μιλάει,, (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας),, Πολύ καλή η συμβουλή του Αρις να φτιάξεις το δικό σου ανώνυμο λοιπόν μπλοκάκι,, αφου επιλέγεις την μάσκα ανωνυμίας,, και να βριζεις ,να κατηγορείς τους πάντες ,,,και να θέτεις οσα ερωτήματα θέλεις! Ο διάλογος είναι ότι το καλύτερο,, αλλά όχι με κρυφτούλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΚΟΥ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ........ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ........ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!
    ΟΥΤΕ ΕΒΡΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ...!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ,,,,,,,,,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥΣ...!!!!!!!!!!!!!!
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ........ΤΟΥΣ ΕΝΩΧΛΕΙ....!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΙΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ............1..ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ
    2. ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ
    3. ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ......
    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΟΣΑΝ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ.............
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ !!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ................ΑΥΤΑ΄΄΄΄΄΄΄ ΟΥΤΕ ΒΡΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

    Αυτα πρεπει να τα ξερει και ο τελευταιοs κατοικοs τηs περιοχηs............!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΕΙΤΑΙ ΖΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!

    ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ..............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΧΕΙς ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ,,ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΙΠΕ Η ΕΝΗμΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑς,,
    ΚΑΙ ΙΣΩς Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ. ,, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΜΩς ΝΑ
    ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Αν και αυτο ειναι δύσκολο) ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,, ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΡΩΤΑς ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ,, ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΟΝΝΩΝ ,, ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑς,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ.... ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΗΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ........ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ...........!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ,, ΚΡΑΤΑΩ ΤΙς ΣΗΜΕΙΩΣΕΙς ΜΟΥ,, ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ,, "ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ,, " ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΗ,, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ,,,,, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΑΘΗ ΕΓΙΝΑΝ,, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑς,, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑς ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ,,, ΓΙ "ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ,, ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΤΕ,, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙς ΔΙΚΕς ΣΑς ΕΥΘΥΝΕς ,,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ........ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ..........
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ.........
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.............
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.................
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...............
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΕΥΓΕΙ........ΟΛΛΟΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΙΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΝΟΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...................
    ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ.........100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ...........
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ......!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ...........ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ............ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ!!!!
    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.........ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ....ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ .....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ................!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.........
    ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η' ΟΧΙ...............
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟ............ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΕΙΟΥ...
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.....
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ,,,ΠΑΜΕ,,, ΤΑ,,, ΕΛΑ,,, γιατι δεν εχει νοημα......................η συγκεντρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το βαρυ πρόβλημα με την τράπεζα τον εχει καταρχην η τρίτη ηλικία,, που τους εχουν αναγκάσει να παίρνουν μέσω τραπέζης την συνταξούλα τους,, και τωρα υποχρεουνται σε τακτικά δρομολογια σε Αργοστόλι,, με ότι συνεπάγεται,, το ίδιο προβλημα , και μεγαλύτερο αντιμετοπίζουν μην εχοντας γιατρό η περιοχή,, συν του ότι νιώθουν και φοβερή ανασφάλεια,,, ,, με το να μην μιλάει κανείς με την "κάθε "ιδιωτική επειηρηση που κλεινει,, θα ερθει η στιγμη που θα κλεισει το ταχυδρομείο,, εν συνεχεια χωρις αυτά τι να την κάνουμε την αστυνομία,,,,,ήδη δεν υπάρχει πια περίπτερο,, και οπου και να κοιτας μεσα στο χωριο ,, (και ειδικά και στο κέτρο) παντου προς ενοικίαση πια μαγαζια,, χωρις ελπίδα φυσικά να βρεθεί ενοικιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. το θέμα ειναι να υπάρχετε (ΝΕΟΙ) και να φανεί η παρουσία σας,,,, τώρα γνωρίζουν όλοι οτι ο Πόρος κομάται υπνο δικαίου,, και όσο και να τον ποδοπατουν,, δεν βγάζει αχνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.............................
    ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΚΕΤΕΣ.........................
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.......................
    ΓΙ'ΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.................ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΔΩ................
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΠΟΡΟΣ...................
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ..............
    ΑΠΌΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ .............
    ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ...................ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΣΟ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΡΤΕ ΤΙς ΔΙΚΕς ΣΑς ΕΥΘΥΝΕς ΟΙ ΝΕΟΙ,, ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑς ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙς ΣΗΜΑΣΙΑ,, ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑς,, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ,, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς, ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟς ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕς, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙ"ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙς

    ΑπάντησηΔιαγραφή