Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Σε ακόμη ένα ραντεβού θα δώσει το παρόν ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης και αυτή τη φορά στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς.. Το τουρνουά των masters, δηλαδή το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς στο οποίο συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι αθλητές της ΣΤ Ένωσης.. 

Ο ΚΟΑ πέρα από τις δύσκολες καταστάσεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου,λόγω των σεισμών, και της ελλειπτικής τους αγωνιστικής δραστηριότητας τη φετινή χρονιά, κατάφερε με συστηματική δουλειά να έχει τρεις συμμετέχοντες στο κορυφαίο τουρνουά των masters.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λοιπόν 22 και 23 Νοεμβρίου στον όμιλο αντισφαίρισης Καλαμάτας, οι 8 καλύτεροι κάθε κατηγορίας θα δώσουν το παρόν προσπαθώντας να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Μετά από μία δύσκολη προετοιμασία τον τελευταίο μήνα και κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω συνεχών βροχοπτώσεων, οι τρεις αθλητές είναι έτοιμοι και γεμάτοι ενέργεια να αγωνιστούν σε αυτό το επίπεδο. Το Δ.Σ. του ομίλου θέλει να συγχαρεί τους Ευαγγελία Βαγγελάτου, Ευθύμη Καμπανό και Ελίνα Κώστα για αυτή τους τη διάκριση και να ευχηθεί όλα τα παιδιά καλούς αγώνες στην Καλαμάτα. 

         Η πρόεδρος                                                                         Ο γραμματέας

      Ανδρεόλα Ελένη                                                                     Τσιμάρας Νικόλαος        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου