Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟς ARIS, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΟΥΛΙΜΗ

Ωραία εκδρομή και αν έχει καλό καιρό θα έλεγα φανταστική. Άμα ανεβείτε και στο Παλαμήδι θα δείτε και τον Αργολικό κάμπο πιάτο που λένε! Τα χωριά ψηλά στη Τρίπολη υπέροχα και δίπλα στα Κεφαλλονίτικα έλατα (μαύρη ελάτη από μας την επήρανε)! Χα χα χα. Έδεκει λοιπόνε στο κάστρο τση Καρύταινας υπήρχανε και δε ξέρω αν υπάρχουνε ακόμα δύο κανόνια Θιακοκεφαλονίτικα που τα είχανε πάει ο Μεταξάς και ο Πανάς για τη μάχη του Λάλα και μετά ο Κολοκοτρώνης επλήρωσε και τα κουβάλησε εκεί απάνου για αντίσταση στον Ιμπραήμ. Αυτά πρέπει να ήτανε ορειχάλκινα και πιστεύω ότι δε θα υπάρχουνε πλέον. Για να ρίξει κανείς μια ματιά ορέ έτσι από περιέργεια, και άμα τα πετύχει και καμιά φωτό να τα δούμε και εμείς. Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ-ΝΑΥΠΛΙΟ 27-29 ΜΑΡΤΙΟΥ2 σχόλια:

 1. Ωχ επέρασες και εσύ χεράκι – χεράκι το μονοπάτι τση Αρβανιτιάς? Έτσι το επέρασα και εγώ και μετά με έφαε το «στεφάνι» χα χα χα χα.
  Εσύ ορέ το πήες ανάποδα πρώτα το έβαλες (το στεφάνι) και μετά επήες, ζόρικη η Ρισσιάνα!! Χα χα χα,
  Ωραίο μονοπάτι πάντως, πιστεύω να σου άρεσε και αηπάνουθε γεμάτο μπαρμπαρόσυκα, επήες?
  Έ τσι ωραίες αναμνήσεις να τσι λέμε και ας πάει και το παλιάμπελο που έλεε κι ο νόνος μας.
  Να είστε καλά.
  Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ειδαμε το κρυφο σχολιο,,, πηγαμε αουπανωθε στο κελι που μαντρωσανε τον κολοκοτρωνη,, (τι ειμαστε οι Ελληνες τελικα?) , αριβαραμε και στο τουριστικο Τολο,,Τωρα μπαρμπαρόσυκα δεν έφαγα για να πω την αλήθεια, αλλή η πρώτη μου επαφη με αρχαια, και μουσεία με ενθουσίασαν , και με παρότρυναν στις τωρινές μου οδυσσιακες ανησυχίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή