Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

τι γίνεται τελικά με τα Ράγια???


Για «ξεπούλημα» 54 οικοπέδων - «φιλέτων» στον Πόρο Κεφαλονιάς κάνει λόγο ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, σε ερώτηση που κατέθεσε προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης.
«Το Ιόνιο κόβεται κομμάτι - κομμάτι και ξεπουλιέται. Μετά την Κέρκυρα, την Λευκάδα και την Ζάκυνθο, έρχεται η σειρά του Πόρου Κεφαλονιάς», καταγγέλλει ο βουλευτής, επικαλούμενος πληροφορίες της πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γ. Αποστολάτου, σύμφωνα με τις οποίες «το ΤΑΙΠΕΔ έβγαλε στο σφυρί 54 οικόπεδα – ‘φιλέτα’ στον Πόρο Κεφαλονιάς, χωρίς την σύμφωνη γνώμη των τοπικών φορέων».
Ο κ. Κουίκ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παραδίδει την τοπική ανάπτυξη «στο έλεος ιδιωτικών συμφερόντων», υπογραμμίζοντας παράλληλα «την τεράστια ευθύνη» των τοπικών παραγόντων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των συναρμόδιων υπουργών «για όλη αυτή την άθλια ιστορία».

24/11/2014

Ψήφισμα φορέων και πολιτών ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αερολιμένα Κεφαλονιάς

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, από θεσμικούς φορείς και συλλογικότητες της Κεφαλονιάς ενάντια στη δρομολογούμενη ιδιωτικοποίησή του Αερολιμένα . Στο ψήφισμα που εξέδωσαν αναφέρουν: – Η συγκεκριμένη μεθόδευση από πλευράς κυβέρνησης και ΤΑΙΠΕΔ είναι αντιδημοκρατική, αγνοεί τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού
στην προεκλογική ομιλία της πάντως στον Πόρο   η κυρία Θεοπεφτάτου,, 
τόνισε ότι θα υπάρξει  έλεγχος και  ακόμη και πιθανή ακύρωση  αν δεν πληρεί προϋποθέσεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου