Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Τρένα Στη Θιακοκεφαλονιά!


Χαράς Ευαγγέλια για Θιακοκεφαλονιά!!

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες η Περιφέρεια Ιονίων και οι Δήμοι μας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις αλλά το μυστικό διέρρευσε.
Σύμφωνα με Ευρωπαϊκή νότα οποιοδήποτε έργο εκτελείται που αφορά λιμάνια και γέφυρες πρέπει να λαμβάνει μέτρα τοποθέτησης σιδηροτροχιών   για μελλοντική διέλευση τρένων. Απίστευτο μα όμως αληθινό!



Στο πολύ άμεσο μέλλον θα Ιδιωτικοποιηθούν λιμάνια και μέρη τουριστικού ενδιαφέροντος μέσω της υπογραφής νέων μνημονίων και προβλέπεται η σύνδεση μέσω σιδηροδρόμων αρχικά Θιακιού Πισαετού με οδοντωτό, Φισκάρδου - Ληξουρίου με τρένο εξπρές μέσω Χάρακα και ίσως και δεύτερου «οδοντωτού» τρένου στην Άσσο μέχρι την συνάντηση του με την κεντρική αρτηρία  Φισκάρδου - Ληξουρίου.  Στη δεύτερη φάση του έργου θα προχωρήσει και η σύνδεση Πόρος – Τζαννάτα και Θιάκι – Σταυρός.
Αυτός είναι και ο λόγος που καθυστερούν τα έργα στο λιμάνι και το οδικό δίκτυο Πισαετού,  Ληξουριού και πολύ περισσότερο στη γέφυρα του Χάρακα!
Αυτά για να σταματήσετε θεόκουρλοι Θιακοκεφαλλονίτες να διαμαρτύρεστε  γιατί τηρείται αυτή τη «σιγή ιχθύος» από υπουργούς, βουλευτές, περιφερειάρχες, δημαρχαίους  και λοιπούς, για την καθυστέρηση νευραλγικής σημασίας έργων για την οικονομία και γενικώς την βιωσιμότητα των νησιών μας.
Και αφού πλέον το μυστικό απεκαλύφθη επιβεβαιώστε το πλέον επισήμως καλοί μου άνθρωποι μη ντρέπεστε,
ούτε να φοβάστε μη και πάθουμε έμφραγμα, θα το είχαμε πάθει έτσι και αλλιώς μέχρι τώρα!!!
aris

Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου