Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

«ATHENS AUTO/MOTO & CLASSIC FESTIVAL»

«ATHENS AUTO/MOTO & CLASSIC FESTIVAL»
Η EXPOCLASSIC και το περιοδικό CLASSIC CENTURY πρόκειται να διοργανώσoυν για 5η συνεχή χρονιά έκθεση κλασικών οχημάτων στην Αθήνα. Οι προηγούμενες εκθέσεις πραγματοποιήθηκαν στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου (2011), στο μεσογειακό εκθεσιακό κέντρο στην Παιανία MEC (2012 και 2013) και στο γήπεδο Taekwondo (2014).

Μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες στο www.ExpoClassic.gr
Η φετινή έκθεση θα γίνει στο γνώριμο και φιλόξενο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.
Στη φετινή έκθεση εκτός από τα κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα  θα έχουμε και μεγάλη έκθεση φωτογραφίας με εκατοντάδες εικόνες από την παλιά εποχή που έχουν σχέση με τα οχήματα όπως αυτά συνδέθηκαν με τον άνθρωπο ως μέσο μετακίνησης, εργασίας ή διασκέδασης.
Επίσης θα έχουμε αρκετούς επαγγελματίες του χώρου του αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας που θα προβάλουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους, στους χιλιάδες επισκέπτες.
Την έκθεση θα πλαισιώσουν ομιλίες για την οδική ασφάλεια, τις αναπαλαιώσεις και άλλα θέματα καθώς επίσης θα γίνει και ένα μεγαλο ΠΑΖΑΡΙ πώλησης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών από ιδιώτες και επαγγελματίες.
Τέλος πολλές άλλες εκπλήξεις όπως καλιστεία αυτοκινήτων και δικύκλων, παρουσίαση συλλογών και συλλεκτών, παλαιά αντικείμενα, μουσική από τις δεκαετίες 1950-1970 και πολλές άλλες μνήμες από τον 20ο αιώνα...
 Τοποθεσία διεξαγωγής της έκθεσης MEC Παιανιας - Λ.Λαυρίου 301
Περισσότερες πληροφορίες  στο 6970 446565  κ. Ρασιδάκη Μιχάλη

--  ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου