Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΜΠΙΤΣΗ ,,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ



ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!
02 Αυγ 2012
Μάλιστα ονόμασα και τον μικρό μου γιο Oδυσσέα και θα δείτε πως, αργά η γρήγορα, θα αποδείξουμε πως ο Oδυσσέας ήταν Ποριώτης. Το ρείθρο του λιμανιού του ήταν εκεί που είναι σήμερα το ξενοδοχείο μου. • Θέλετε να μας ...

Καταρχήν πριν την συνεντευξη με  ενημέρωσε για  την ξενάγηση που έκανε σε ανώτατο αξιωματούχο,, Πρεσβίας Κίνας και εκτος τις λοιπες ομορφιές του νησιού μας (Σπήλαια, και περιοχή Σάμης) τον  ξενάγησε στον Βασιλικό μυκηναϊκό  τάφο Τζαννάτων όπου τον άφησε εκπληκτό,, και σίγουρα εχει να μεταφέρει τις καλύτερες εντυπώσεις του,, για την περιοχή μας  στον "Ανώτατο" περιγυρό του.
Στο θέμα τώρα της Τουριστικής κίνησης, το χωριό μας αν και γραφικό , με το λιμάνι του, τις παραλίες του, και τις λοιπές ομορφιές του έχει πλήρως σαμποταριστει από διάφορους ανώνυμους  και επώνυμους, όπως και φορείς , και με συμέτοχο και την κριση εχουμε ξεπεράσει τον πάτο,, και βρισκόμαστε στον βούρκο της οικονομίας μας, με ανάπτυξη μηδέν.
Οι υποσχέσεις πάντοτε ήταν αφθονές αλλά πράξεις μηδαμινές.
Αναγκάστηκε να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος επειδη  οι υποσχέσεις πάντα δινόταν ,αλλά ποτε δεν υλοποιοταν τίποτε!
 Ερωτηθής  στο τι πρέπει να γίνει τώρα!!!?

Απαντηση.
Αυτή την στιγμή οι Ποριότες επιχηρηματίες έχουν απελπιστει, και δεν βλέπουν άλλη επιλογή απο το κλείσιμο της επιχείρησης τους (κάτι που φαίνεται σε όλο τον οικισμο ,ε ενοικιαστήρια και πωλητήρια)
Η μόνη ελπίδα αυτήν την στιγμή ανάκαμψης είναι αν ο Περιφεριάρχης , και αντιπεριφεριάρχης τουρισμου (Σπ.Γαλιατσάτος), όπως Δήμαρχος και αντιδήμαρχος τουρισμου να καλέσουν και να πιέσουν κάποιες τουριστικές εταιρείες για κάποιο πρόγραμμα στην περιοχη τουλάχιστον 200 ατόμων , ώστε να ξαναδημιουργηθουν οι συνθήκες εκείνες να κάνουν τουριστικό προορισμό τον Πόρο, και να σταματήσει επιτέλους αυτή η τουριστική καταστροφη, κατρακύλα και μαρασμός.

Οι υποσχέσεις όλα τα περασμένα χρόνια πάντα είχαν μηδεν αποτέλεσμα , και ήρθε η ώρα επιτέλους να δούμε κάποια σημάδια αλληλεγγύης και ενδιαφέρον για τον Πόρο.
Από τον καιρό που έφυγε ο "Νομάρχης¨" Λευκαδίτης δεν ξαναυπήρξε ποτέ κανένα έργο στην περιοχή μας, κάτι πολύ λυπηρό που επιδείνωσε την υπάρχον κατάσταση .
 Οι Ποριότες πρέπει να ξεσηκωθούμε και να ζητήσουμε επιτέλους αυτά που του ανήκουν.
Ο Πορος έχει δώσει πολλά στην Κεφαλονιά και η Κεφαλονια δεν έει δώσει τίποτε στον Πόρο.

ΚΥΡΙΕ  ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ  ,,,,,,,  ΚΥΡΙΕ  ΔΗΜΑΡΧΕ      ,,,,,,,,,,Α Κ Ο Υ Τ Ε   !!!!!!!!!!!!?????????????????




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου