Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Αντώνιος Βασιλάκης
Αγαπημένοι φίλοι και αγαπημένες φίλες, καλημέρα. Δυο τρεις σκέψεις καταθέτω, με πολλή περίσκεψη, χωρις να διεκδικώ το αλάθητο:
- Στενοχωρήθηκα από την παραίτηση της Νάντιας Βαλαβάνη. Νομίζω ότι έπρεπε να μείνει και να παλέψει.
- Στενοχωρήθηκα από την επίδειξη επαναστατικότητας των συντρόφων βουλευτών της "πλατφόρμας". Αυτό που κάνουν είναι διχασμός καθαρός. Δεν πρότειναν τόσο καιρό καμία άλλη διέξοδο ρεαλιστική και εφαρμόσιμη.

- Εξοργίστηκα με την απάνθρωπη στάση των "εταίρων-δανειστών", κυρίως των Γερμανών. Βρίσκουν και κάνουν. Τους έχουμε αφήσει να μας χρωστάν τα κατοχικά και να τους αφήνουμε να βγάζουν γλώσσα.
- Έχουμε από τα μεσάνυχτα κι ύστερα μια κυβέρνηση μειοψηφίας, ας μην το κρύβουμε. Θα πορευτεί έτσι 3 μήνες περίπου και τον Οκτώβρη θα πρέπει να κάνει εκλογές.
- Η θέση του πρωθυπουργού είναι δύσκολη. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να πάει μπρος την προσπάθεια που του ανάθεσε ο λαός με ποσοστό πάνω από 60%.
- Εξακολουθώ να του έχω εμπιστοσύνη, και πιο πολύ γιατί βλέπουμε ποιοι είναι οι "άλλοι".
- Όπως είχα γράψει πριν από μερικές μέρες, "ας κυβερνήσει επιτέλους!


 συμπληρωση σε οσα εγραψα παραπανω, απο τον Παυλο Πολακη: Αυτα πρπει να γινουν: Να παταχτουν "διαπλοκή, κανάλια, μαύρο χρήμα", και να γινει: "αλλαγή κράτους, ανασύνταξη και ετοιμασία για την επόμενη σύγκρουση που θα ‘ρθει σίγουρα για να μην ξαναβρεθούμε ξεβράκωτοι":

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου