Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


Η πολλοστή στα χρόνια της μεταπολίτευσης (κι ελπίζουμε τελευταία) κυβέρνηση της αριστεράς (ροζ απόχρωσης αυτή τη φορά, με μπλε ψοφοδεξιές πινελιές, σε μία επανάληψη ενός αντίστροφου αλλά εξίσου βρώμικου «΄89»), ολοκλήρωσε το δικό της προδοτικό ρόλο στο έργο (σκηνοθεσίας Kissinger) αφανισμού των Ελλήνων, βάζοντας την τελική υπογραφή στο συμβόλαιο θανάτου του Ελληνισμού, (ένα συμβόλαιο που συνέγραψαν οι μπολσεβίκοι πρόγονοί τους παρέα με τους αιώνιους εχθρούς της Ελλάδος Ιουδαίους στις αρχές του περασμένου αιώνα), περνώντας από τη Βουλή των Ελλήνων από τη μία το τρίτο μνημόνιο που υποδουλώνει εσαεί τη χώρα και τις μελλοντικές (μέχρι την οριστική εξάλειψή τους) γενιές Ελλήνων και από την άλλη το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια που θα οδηγήσει στη συντόμευση του εθνοκτόνου σχεδιασμού.

Η Αριστερά, τιμώντας για άλλη μια φορά το μετάλλιο, που επάξια της απεδόθη από τον «γέρο της δημοκρατίας», του εγκλήματος και της προδοσίας, δεν δίστασε αυτή τη φορά να αποκαλύψει το αληθινό, ανθελληνικό και φασιστικό, πρόσωπό της στον Ελληνικό λαό, ρισκάροντας ακόμα και τον οριστικό αφανισμό της από την πολιτική ζωή της χώρας, γιατί απλά και μόνο αυτό διέταξαν τα αφεντικά της, που την έφτιαξαν, την έθρεψαν και τη γιγάντωσαν για να καταφέρει κάποτε αυτό που επιχειρείται στο τελικό του στάδιο σήμερα: τον αφανισμό των Ελλήνων.
Οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, πιστοί στις αρχές της μαρξιστικής ιδεολογίας τους, σύμφωνα με την οποία η δημοκρατία πρέπει να καταλυθεί υπέρ της δικτατορίας του προλεταριάτου, έπραξαν, αμέσως μετά την (από λάθος εκτίμηση ως προς το αποτέλεσμα) διενέργεια του ψευτοδημοψηφίσματος, αυτό που επιτάσσει το σοβιετικού τύπου πρόγραμμά τους: έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι τη γνώμη του Ελληνικού λαού και προχώρησαν στην κατά γράμμα εκτέλεση του σχεδίου των αφεντικών τους, καταλύοντας τη Δημοκρατία και προχωρώντας σ’ ένα πραξικόπημα άνευ προηγουμένου.
Κι ενώ η Αριστερά συνεχίζει το προδοτικό έργο της, που ξεκίνησε κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία, συνεχίστηκε κατά την εποποιία των Ελλήνων στα βουνά της Β. Ηπείρου το ΄40 και στα χρόνια της Κατοχής, κορυφώθηκε στο συμμοριτοπόλεμο και ολοκληρώνεται με το «Πολυτεχνείο» και την αριστερή μεταπολίτευση, θα πρέπει να αναζητήσουμε πλέον και τις ευθύνες του λαού για τη σημερινή κατάντια.
Ένα λαό, που ενώ είχε γνώση του τι εστί Αριστερά (όσο κι αν παραχαράχτηκε η Ιστορία από τη μαρξιστική Παιδεία των τελευταίων 40 ετών), που ενώ, πέρα από το τι είχε βιώσει ο Ελληνισμός εξαιτίας της Αριστεράς, είχε δει την κατάντια των χωρών που επικράτησε η Αριστερά, την κατάντια των ουρών με τα κουπόνια και των συσσιτίων, μια κατάντια που απέφυγε η Ελλάς με τη νίκη των Ελλήνων επί των κομμουνιστών το ΄49 και τη ζει σήμερα με μία εκλεγμένη από τους ίδιους τους Έλληνες αριστερή κυβέρνηση, επέλεξε τελικά με  την ψήφο του την καταστροφή του!!!
Απευθυνόμενοι για τελευταία φορά σε αυτόν το λαό, πλην των τελειωμένων ραγιάδων του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα και εκείνων του «ΟΧΙ» που προδίδοντας τον ίδιο τους τον εαυτό εξακολουθούν να συντάσσονται με τα κόμματα της προδοσίας, τον καλούμε να συνταχθεί μαζί μας στη μεγάλη και τελική ίσως μάχη που θα δώσουμε στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση απέναντι στις εθνοπροδοτικές – μνημονιακές δυνάμεις, στις οποίες ανήκουν αποδεδειγμένα πλέον όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα, δεξιά και αριστερά.
Για όσους ικανοποιούνται με τα ψίχουλα που τους πετάνε στα ΑΤΜ αυτοί που τους κατέκλεψαν, αυτοί που έκλεισαν τις τράπεζες που δεν τόλμησαν να κλείσουν ούτε οι Γερμανοί κατακτητές ούτε οι «κακοί» συνταγματάρχες στο παρελθόν, αυτοί που εξευτέλισαν τη Δημοκρατία και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, είναι άξιοι της τύχης τους. Ας τρώνε τώρα μνημόνιο για μεσημεριανό και δημοκρατία για βραδινό κι αν δεν χορταίνουν ας φάνε και λίγο μαρξισμό για επιδόρπιο.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ορθώστε ξανά το ανάστημά σας σε τούτες τις δύσκολες ώρες. Ίσως η Μοίρα να επιφυλάσσει στη δική μας γενιά την ύψιστη τιμή να αγωνιστούμε με τη σειρά μας για τη σωτηρία της Πατρίδος, όπως έλαχε κατά το παρελθόν σε πρότερες γενιές ηρωικών Ελλήνων προγόνων μας.
Η Εθνική Αντεπίθεση ξεκίνησε. Χρυσή Αυγή εναντίον όλων. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Χρυσή Αυγή για να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική.
Υ.Γ. 1. Ευχόμαστε πραγματικά να μη μας δώσουν φράγκο οι Ευρωπαίοι, γιατί όπως οι πρασινοκοκκινομπλέ ακρίδες καταβρόχθισαν μέσα σε 40 χρόνια ένα τρις διακόσια δις ευρώ (1.200.000.000.000!!!) έτσι και οι ροζουλί διάδοχες δεν πρόκειται ν’ αφήσουν στη χώρα ούτε σεντ από τα 86.000.000.000 του νέου δανείου, χρεώνοντας και άλλες γενιές Ελλήνων και δυσφημίζοντας ακόμη περισσότερο τη χώρα μας στο εξωτερικό, μόνο και μόνο για να ταϊστεί ο κομματικός στρατός και το κρατικοδίαιτο κηφηναριό που στηρίζει τις κυβερνήσεις που το συντηρούν. Όσοι συνήθισαν να ζουν παρασιτικά εις βάρος των υπολοίπων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν ας βγάλουν βίζα και ας πάνε σε μία νέα χώρα-ξενιστή. Στην Ελλάδα να μείνουν όσοι έχουν την πρόθεση να δουλέψουν χωρίς δανεικά για να ξανασταθεί η χώρα στα πόδια της. 
Υ.Γ. 2.  Στους ντόπιους εκπρόσωπους της μνημονιακής, φασιστικής  και προδοτικής αριστερής κυβέρνησης και τα κομματόσκυλά τους, όπως και στα πολιτικά λαμόγια όλων των αποχρώσεων που, νιώθοντας ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντά τους από τους «κακούς φασίστες», επί τρία χρόνια ξεσκίστηκαν να μας «τσακίσουν» και να μας «διώξουν από τις γειτονιές», τους υποσχόμαστε ότι πλέον θα νιώσουν αυτοί τι πάει να πει απόρριψη της κοινωνίας. Νόμισαν ότι χτυπώντας μας εκεί που αυτοί σίγουρα θα λύγιζαν (οικονομικά, επαγγελματικά, οικογενειακά, κοινωνικά) θα κάναμε κι εμείς πίσω. Έκαναν μεγάλο λάθος. Άλλαξαν στα βιβλία την Ιστορία των Ελλήνων για να ξεχαστεί, όμως τελικά μόνο αυτοί ξέχασαν τι πάει να πει Έλληνας. Έλληνας σημαίνει δεν σκύβω το κεφάλι. Έλληνας σημαίνει παλεύω μέχρι θανάτου για να ζω ελεύθερος. Λαμόγια ετοιμαστείτε για την οργή των Ελλήνων.
Υ.Γ. 3. Τους συμπατριώτες μας που στήνονται στις ουρές των ΑΤΜ για 50 ευρώ και δέχονται να τους κοροϊδεύουν στα μούτρα, χωρίς καμία αντίδραση, οι πάμπλουτοι δήθεν αριστεροί επαναστάτες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και οι αμετανόητα συνένοχοι στην προδοσία της ηγεσίας ντόπιοι κομματάρχες (όπως η βουλευτίνα των 8.500 ευρώ το μήνα που λέει πύρινα ΟΧΙ στα λογίδρια του τάληρου στις κομματικές συγκεντρώσεις της Κεφαλονιάς και ψηφίζει ΝΑΙ στο κυβερνείο των Αθηνών, όπως ο Περιφερειάρχης που πρωτοστατεί στις επιτροπές αγώνων για τα αεροδρόμια αλλά μπροστά στα 5.500 ευρώ το μήνα ξεχνάει κι επιτροπές κι αγώνες και αεροδρόμια και όπως ο Αντιπεριφερειάρχης με την αριστερή γροθιά υψωμένη και τη δεξιά παλάμη απλωμένη για 3.500 ευρώ το μήνα και άσε τους Ληξουριώτες να περιμένουν να φτιαχτεί το Ληξούρι και άσε τους Ρισιάνους να περιμένουν να φτιαχτεί ο Χάρακας και άσε τους Θιακούς να περιμένουν το πλοίο), εφόσον αυτοί δεν λυπούνται τους εαυτούς τους δεν θα τους λυπηθούμε ούτε εμείς.
Υ.Γ. 4. ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου