Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΦΙ.Κ.Ο

.



Οι ΦΙ.Κ.Ο. στο τετράπτυχο που εξέδοσαν για τις δημοτικές εκλογές, ανέφεραν:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Ο Συνδυασμός μας  Φίλοι Κεφαλληνιακής Ομόνοιας «ΦΙ.Κ.Ο.» :
……………………………………………………………………………………………………………….
Δηλώνει πλήρως αντίθετος με το  Καλλικρατικό εξάμβλωμα του ενός Δήμου Κεφαλλονιάς που μας επιβλήθηκε και έφερε την τέλεια παρακμή και τον υποβιβασμό του επιπέδου ζωής μας .
……………………………………………………………………………………………………………….
Αντιπαρατίθεται στο πολιτικό κατεστημένο,  που, ακόμη και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης με αναχρονιστικές πολιτικές ιδεολογίες, επέφερε τον κομματισμό στην κοινωνία.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Θεωρούμε ότι κύρια αιτία της εξαθλίωσης των πολιτών της Ελλάδας και κάθε Ευρωπαϊκής χώρας είναι το φαινόμενο της «παγκοσμιοποίησης». Η επιβληθείσα παγκοσμίως, δηλαδή, οικονομική και κυρίως πνευματική και ηθική ισοπέδωση.
Ενάντια στην πραγματικότητα αυτή, κάθε κοινωνία, που διεκδικεί την ίδια της την ύπαρξη και την αυτάρκη ανάπτυξή της επιβάλλεται να αποτελέσει έπαλξη αγώνα.
…………………………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………………………….
Επειδή οι ΦΙ.Κ.Ο. με την μέχρι τώρα πορεία τους έχουν δείξει συνέπεια λόγων και έργων, ο Επικεφαλής της παρατάξεως πιστός στις παραπάνω αρχές και ειδικά την τελευταία, κατέθεσε στην προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή το δελτίο τύπου υποστήριξης του «ΟΧΙ»,  το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα και υποβλήθηκε στον  τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για δημοσίευση.
Είναι απολύτως κατανοητό και σεβαστό, σε ένα τόσο ευρύ μέτωπο, όπως οι δημοτική μας παράταξη, κάποιοι να έχουν διαφορετικές απόψεις.
 Αποτελεί απόλυτα δημοκρατικό δικαίωμα κάθε μέλους των ΦΙ.Κ.Ο. να ψηφίσει κατά συνείδηση, εφόσον κατά την προσωπική του κρίση, ερμηνεύεται  διαφορετικά αυτή η Βασική μας Αρχή.   
Φυσικά, θεωρούμε αυτονόητο, ότι η εκδοθείσα ανακοίνωση ουδόλως απευθύνεται προς τον κάθε ψηφοφόρο που κατά τις δημοτικές εκλογές, μας τίμησε με την ψήφο του, ασκώντας το απόλυτα δημοκρατικό του δικαίωμα, να επιλέγει τους τοπικούς του άρχοντες, όπως και τώρα καλείται να πράξει το  κατά την κρίση του εθνικό του καθήκον.
Οι ΦΙ.Κ.Ο., ως δημοτική παράταξη (η μόνη πλέον δημοκρατικά και καταστατικά οργανωμένη στην Κεφαλονιά), με την ευκαιρία του παρόντος δελτίου τύπου ενημερώνει τα μέλη του,  ότι τον Αύγουστο πραγματοποιούνται οι πρώτες εκλογές των ΦΙ.Κ.Ο. ανάδειξης Συντονιστικής Επιτροπής. Τότε, ο καθένας μπορεί να στηρίξει την άποψή του για την πολιτική ή και για την ίδια την ύπαρξη της Παράταξής μας, θέτοντας υποψηφιότητα και ψηφίζοντας για τα αρμόδια όργανα.


Από το Γραφείο Τύπου των ΦΙ.Κ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου