Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

KOA- Κεφαλληνιακός Όμιλος

Μετά από πολλά και δυνατά παιχνίδια το 1ο ενωσιακό πρωτάθλημα τελείωσε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον..

Με 2 πρώτες & με 3 δεύτερες θέσεις ο απολογισμός ήταν κάτι παραπάνω απο θετικός για τον ΚΟΑ!!!

Πρώτη θεση στα κορίτσια 12 για την Ευαγγελία Βαγγελάτου, η οποια συνεχίζει τα πολυ καλα αποτελεσματα της φετινής χρονιας προςθετοντας ακόμη εναν τίτλο στην συλλογή της..

Πρώτη θεση και στα κορίτσια 14 για την Φιορένια Τουλάτου, η οποία μετά από δυο χρονια αγωνιστικής απουσίας επιστρέφει και δηλώνει παρούσα απο την πρώτη θεση του τουρνουα, προετοιμασμένη για μεγαλύτερες και περισσοτερες νίκες..

Δεύτερη θεση στην κατηγορια κορίτσια 14 για την Ελευθερία Μπαζιγου η οποια μπαίνει και αυτη δυναμικά στο επόμενο επίπεδο παίζοντας ομορφο τενις σε ολους τους αγωνες !!

Δεύτερη θεση στα αγόρια 12 για τον Κωνσταντίνο Ζαπαντη ο οποιος αν και πρώτη χρονια στα 12αρια δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί και γιατι οχι να διακριθεί κιολας..


Τελος δεύτερη θεση στην κατηγορια αγόρια-κορίτσια 10 ετών για την πολυ δυνατή ομαδα του ΚΟΑ Καμπανό Λευτέρη και Νώντα Φουρνιέρ.. Οι μικροί αλλα δυνατοί αθλητές του ΚΟΑ καταφέρνουν φέτος αργα αλλα σταθερά να φτάνουν ενα βήμα καθε φορα πιο κοντα στην κορυφή.. Ξεκινώντας απο πρόκριση σε δεύτερο γύρο πριν απο 10 μηνες,συνεχίζοντας με την τριτη θεςη πριν απο δυο μηνες στο ΡΙΟ και κλείνοντας μια πολυ καλη αγωνιστικη χρονια με το κυπελλο της δεύτερης νικήτριας ομαδας!!!

Ακόμα πολύ καλή  παρουσία και διάκριση είχαν οι αθλητές Γιαννατος Ανδρέας και Σπυριαδακης Θοδωρής καταλαβαίνοντας την τρίτη θέση παίρνοντας το χάλκινη μετάλλιο.

Επισης εξαιρετικές οι παρουσίες των υπολοίπων αθλητών του ΚΟΑ που διακρίθηκαν για το παιχνιδι αλλα και για το ήθος τους μεσα στο γηπεδο παλεύοντας για την πρόκριση μεχρι και την τελευταια στιγμη.. Οι Καμπανός Ευθυμης,Σπυριδάκης Θοδωρής,Ζαπαντης Βασίλης, Γιαννατος Ανδρέας,Παπαδάτου Κατερινα,Πλατανιτη Μπελλα,Μαραβέγιας Παναγιώτης,Αναλυτής Γιάννης,Τραμαντζας Τάσος, Παπαδατος Νικος και Καππάτος Άρης αξίζουν και αυτοί με την σειρά τους πολλά συγχαρητήρια που πάλεψαν μέχρι τέλους.

Επίσης και στους πιο μικρούς μας αθλητές που αγωνίστηκαν τόσο στο πράσινο όσο και στο πορτοκαλί επίπεδο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την συνεχεία!!!
Οι αθλητές που αγωνιστήκαν στο πράσινο επίπεδο είναι: Αυγουστινος Λευτέρης, Γεωργατος  Ανδρέας, Μποβολου Ιφιγένεια, Τραυλος Παναγής ,Μουρελατος Παυλος  ,Σπυριδακη Νικολέτα, Τζουγανατου Ζετα, Θεοτοκατου Ασπασία, Μαλεφακης Νίκος ,Σιαμανης Κων/νος, Αναλυτης Παναγής, Τζουγανατος Ιάσωνας, Βινιερατος Αλέξανδρος, Λιβιερατος Αλέξανδρος.
Στο πορτοκαλί :Νικολαου Πέτρος, Χαλδα Λύδια ,Αλυσανδρατος Μαρίνος ,Μουσουρη Μέλινα, Αρβανιτιδη Μέλινα ,Φραγκισκατου Ελενα, Ηλιοπουλος Πέτρος ,Βασιλατος Γεράσιμος, Πλατανιτη Σέργιος ,Γασπαρατος Χρήστος ,Μεσωλορα Νίκη, Σιαμανης Άγγελος, Κεφαλας Χρήστος ,Φερρουναιτ Χρήστος.
Το Δ.Σ. του ΚΟΑ συγχαίρει τους αθλητές τους για την πολύ καλή τους αθλητική παρουσία και για τις διακρίσεις που έκαναν. 
Το Δ.Σ. του ΚΟΑ ευχαριστεί  την προπονητική ομάδα του ομίλου για την καλή προετοιμασία των αθλητών, τον επιδιαιτητή των αγώνων κ.Αλεξη Παπαδοπετρακη για την άριστη διοργάνωση των αγώνων. 
Ευχαριστούμε την Kefalonia Lines για τα εκπτωτικά εισιτήρια .
Τον κ Άγγελο Νεόφυτο για την βοήθεια του .
Ευχαριστούμε το Δ.Σ της  ΚΕΔΗΚΕ και ειδικά  τον πρόεδρο της κ.Κωνσταντακη Άγγελο για την διάθεση των γηπέδων.



Για το Δ.Σ.


Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας



Ανδρεόλα Ελένη

Νίκος  Τσιμαρας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου