Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

O ARIS ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

Πατριώτες μπείτε σε σκέψεις λογικές άμα το ρίξουμε ΝΑΙ για γιουσουφάκια θα μετράμε πλέον. Το μόνο που απέμεινε σαν αντίδραση στο καλοστημένο παιχνίδι των «αγορών» είναι η εικόνα ενός λαού που δεν σκύβει το κεφάλι εύκολα. Σκοπός τους ήταν να μας ξεβρακώσουν οικονομικά για να γίνουμε υπηρετικό προσωπικό τους στην ίδια μας τη πατρίδα, που με τόσο αίμα διαχρονικά την έχουμε κρατήσει στα χέρια μας και πρέπει να την αφήσουμε στα παιδιά μας ανθηρή και περήφανη.
Μη σας τρομάζουν τα τρομολάγνα ΜΜΕ ανοίκουν σε αυτούς που με χαρά τους ακούνε για μειώσεις μισθών και εισφορών στα ταμεία, Πακιστανούς μας θέλουν.
Μη σας τρομάζει το κλείσιμο των τραπεζών, τί είναι οι τράπεζες στη πράξη?
Χειρότερες από μπακάλικα! Άμα δεν μπούμε εμείς να καταθέσουμε για να δανείσουν τοκογλυφικά, θα βαρέσουν φαλιμέντο. Άρα θα ανοίξουν σύντομα γιατί θα τις φάει το μαύρο σκοτάδι, κάτι που δε συμφέρει αυτούς που τις έκλεισαν. Και όχι μόνο θα ανοίξουν αλλά θα πρέπει να μας κάμουνε κωλοτούμπες για να τις ξαναεμπιστευτούμε.

Να τις ξαναεμπιστευτούμε αλλά έξυπνα, όχι όπως πριν που μας παρακάλαγαν για θαλασσοδάνεια, γαμοδάνεια,  διακοποδάνεια και ότι π@υστιά μπορεί να φανταστεί κανείς και τώρα μας τρομάζουν να πούμε Ναι οι ρουφιάνες!!!
Οι Γερμανοί (και άλλοι βέβαια), από παλιά γνωρίζουν ότι είμαστε εκτός των άλλων πάνω στο δρόμο του πετρελαίου, μη βλέποντας αντίδραση λοιπόνε θα μας πάρουν και τα σώβρακα ώστε αξιολύπητοι και κατεστραμμένοι να τους αφήσουμε να αλωνίσουν και να αλώσουν κεφάλαια που ανήκουν στον Έλληνα. Αυτό είναι το ρεζουμέ όλης της ιστορίας περί πτωχεύσεως της Ελλάδας. Αν δεν υπήρχαν πετρέλαια δεν μας έμπαζε ο γέρος Καραμανλής στην ΕΟΚ που να χτύπαε τον πισινό του στο πάτωμα σα μαϊμού.
Οι σημερινές  μάχες δεν κερδίζουνται με λιανοντούφεκα, αλλά με μυαλό, έξυπνες κινήσεις, λογική, ψυχραιμία και παλληκαριά που ο Έλληνας πάντα διέθετε και θα διαθέτει αιωνίως.
Γεμίστε το κουμπούρι σας λοιπόνε και καλό βόλι αύριο.
Και άμα σας λείπουνε κουμπούρια σας στέρνω όσα θέλετε είναι τα ιστορικά κανόνια της ναυαρχίδας του Αντρέα Μιαούλη που βαρώντας περήφανα και με τη βοήθεια τση Παναγιάς μεγαλούργησαν!

Μπουμπουνίστε το ορέεε γιατί με τσου φόρους και τσου μισθούς πείνας που μας βάζουνε χωρίς να υπάρχει φως για ξελάσπωμα, θα μας διώξουνε από την ίδια μας την πατρίδα. ‘Όλα έχουν όρια !!
Κρεμάστε μπροστά στη μπούκα τα κλειδιά τση πατρίδας μας, τση ζωής μας, του δικού μας μέλλοντος και των παιδιών μας και ΟΧΙ στις συνθήκες κοροϊδίας και εκμετάλλευσης.
                                     

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.


 aris”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου