Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Για "τεχνικούς λόγους" έκλεισαν το χρηματιστήριο της Wall Street - Φοβούνται κάτι;

 
http://newpost.gr/storage/photos/master/201303/mf_wallstreet02__01b__630x420.jpgΟι μετοχές των δεικτών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης αναμένεται να τεθούν εκ νέου σε διαπραγμάτευση γύρω στις 22:00 (ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε ο επικεφαλής του NYSE, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg.
Όπως εξήγησε ο κ. Φάρλεϊ, το πρόβλημα στο ΝΥSE αναμένεται να επιλυθεί λίαν συντόμως, με τα συμβόλαια να τίθενται εκ νέου σε διαπραγμάτευση γύρω στις 14:45 – 15:00 (τοπική ώρα).
Σημειώνεται ότι τα αμερικανικά χρηματιστήρια «κλείνουν» στις 16:00 τοπική ώρα. Νωρίτερα, λόγω τεχνικών εσωτερικών προβλημάτων οι μετοχές των δεικτών στο ΝYSE τέθηκαν εκτός διαπραγμάτευσης.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αναστολή των διαπραγματεύσεων οφείλεται σε προσωρινά τεχνικά προβλήματα.  «Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα και εργαζόμαστε για την τάχιστη επίλυσή τους» επισήμανε η εκπρόσωπος του NYSE, αποκλείοντας το ενδεχόμενο διαδικτυακής επίθεσης.
«Επιλέξαμε να αναστείλουμε τη διαπραγμάτευση, προκειμένου να αποφύγουμε την ανάδυση περαιτέρω προβλημάτων, που αποδίδονται σε τεχνικά εσωτερικά ζητήματα» τονίστηκε χαρακτηριστικά.
Δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την αποκατάσταση του προβλήματος, σημειώθηκε  εν συνεχεία.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) σε παρέμβασή της, κατέστησε σαφές ότι παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς το πρόβλημα στο NYSΕ.
Σε σύντομή δήλωσή του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ξεκαθάρισε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις για κακόβουλη δράση.
Σημειώνεται ότι η διαπραγμάτευση των μετοχών στις υπόλοιπες χρηματιστηριακές αγορές, όπως ο Nasdaq,  συνεχίζεται κανονικά. «Η λειτουργία του Nasdaq ^IXIC-1,40% πραγματοποιείται ομαλά» τόνισε σε σύντομη ενημέρωση, ο εκπρόσωπος του Nasdaq.
  

 NAYTEMΠΟΡΙΚΗ  KAI   KEFALONIAPRESS
 
 
 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ "ΠΑΓΩΝΕΙ" ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ
 
Τι συμβαίνει στο αμερικανικό Χρηματιστήριο;
Την προσωρινή αναστολή κάθε διαπραγμάτευσης στους δείκτες του Χρηματιστήριου της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε η αρμόδια χρηματιστηριακή αρχή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη του Ατλαντικού, η αναστολή οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα. Όμως η κατάρρευση της κινεζικής χρηματαγοράς αυτή την περίοδο προκαλεί σοβαρές υποψίες.
 http://www.defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου