Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ ,,ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑΤΑ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ,,ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,,ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ,,ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΑ,, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙς ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,,ΣΑΝ ΤΑ ΑΝΕΞΝΙΧΙΑΣΤΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ. ΟΠΩς ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΥΣΙ,,ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗς ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕς ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΗς ΑΤΡΟΥ. σε Το όνομα «Γεράσιμος»


Ο Όσιος Γεράσιμος, ο έν Ιορδάνη μπορεί να οφείλει το όνομά του και στην αρχαία Ελληνική πόλη «Γέρασα» λίγο πάνω από το Αμάν και Β.Α. της Ιεριχούς στην έρημο του Ιορδάνη όπου και μόναζε. Ίσως πάντα … σε Το όνομα «Γεράσιμος»

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ (ΦΡΑΓΚΑ)
περσινη αναρτηση, και μετα ανα λινκ  παλαιοτερο!

ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,,ΜΕ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΝΙΚΟ,, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΟΡΥΦΗ ΑΙΝΟΥ ,, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ,,,
ΕΜΑΘΑ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕς,, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1100 ΠΕΡΙΠΟΥ  ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ  ΕΚ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΓΟΥΙΚΑΡΔΟ (ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ)
ΚΑΙ  ΦΤΑΝΩΝΤΑς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑς ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ  ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 1.200 ,,ΟΠΟΥ  ΕΙΧΑΜΕ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΕΕς ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕς,, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟς)  ΣΤΑ ΤΟΤΕ  ΓΑΡΜΠΑΤΑ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΑΡΜΠΗ)  ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ  ΦΡΑΓΚΑΤΑ.
ΦΡΑΓΚΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΥΛΑΡΟ,, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ  ΣΤΑ  ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥ 2012 ΦΡΑΓΚΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΑΛΑ,, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩς ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΣΗ ΤΟΥς ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.
ΕΓΩ   ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΝΙΑ,, ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙΟΣ ΝΑΟΣ (ΕΙΤΕ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑς ΑΘΗΝΑΣ) ΕΙΤΕ ΛΟΓΟ ΚΡΑΣΙΟΥ (ΟΠΟΤΕ ΙΣΩς ΔΙΟΝΥΣΟΥ)  ΚΑΙ  Ως ΣΥΝΗΘΩς ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟς,, ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ,,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥς  ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου