Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ε. Α. Σ. : Παράταση πληρωμής εισφοράς ΕΛΓΑ


Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης γνωστοποιεί στους ντόπιους Ελαιοπαραγωγούς,  Αμπελουργούς, Μελισσοκόμους, Αιγοπροβατοτρόφους, Αγελαδοτρόφους, Χοιροτρόφους, Κηπευτικοπαραγωγούς και Δενδροκαλλιεργητές ότι, δόθηκε παράταση του χρόνου της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ, έτους 2016, έως τις 30 Ιουνίου 2017.
Ο ΕΛΓΑ έλαβε την παραπάνω απόφαση εκτιμώντας ότι για αντικειμενικούς λόγους, υπήρξαν παραγωγοί που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας που έληγε στις 31 Μαρτίου 2017.

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπογραμμίζει ότι με την παράταση που δόθηκε, οι ντόπιοι παραγωγοί διευκολύνονται στην τακτοποίηση των οικονομικών τους υποχρεώσεων χωρίς να χάσουν την δυνατότητα να καταστούν δικαιούχοι τυχόν αποζημιώσεων που τους αναλογούν. 
Διευκρινήσεις παρέχονται στο πιστοποιημένο, από το Υ.Α.Α.Τ. για την Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ., Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.  

                    Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου