Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗς ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΣΚΑΨΑΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ....ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΟΜΩΣ, ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΤΣΙ ΔΕΙΧΝΩ,ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΜΠΑΛΛΕΣ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟΙ ΟΤΙ Μ ΑΥΤΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΛΑ.. ΕΜ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΛΑ.....ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΡΝΕ...ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΡΝΕ ΟΜΩΣ Η ΣΤΑΜΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ...Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ...ΕΒΑΛΛΕ ΤΣΙ ΦΩΝΕΣ..."ΟΥ ΡΕ ΛΕΦΤΑ"...ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΖΕ..ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΑ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΛΑΚΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ..."ΕΛΑ ΔΩ ΕΣΥ ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ"...ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,ΤΟΥ ΄ΡΧΟΤΑΝΕ ΔΥΟ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΟΙ..ΚΑΙ ΜΟΛΟΓΟΥΣΕ..ΕΤΣΙ ΛΙΓΑ ΤΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ...ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΤΣΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣΤο βασικότερο Ομως όλων δεν ήταν οι λιρες,, αλλά  το πλοιο του τηλέμαχου,, του οποιου πολλοι ειχαν σκαρφιστεί  ιστορίες ,,αλλά τελικά,, μόνο μετα από  σκληρη δουλεια ξεμπαζώθηκε!
Τώρα ειναι απλά στο  χέρι των Ειδικών,,να  χρονολογήσουν το σκαρί,, και να γίνει και  η επίσημη
παρουσίαση του ευρήματος ,,οπότε  να δουμε  αν ήταν του Τηλέμαχου,, του Οδυσσέα, του   Λαέρτη,, ίσως ακόμη παλιότερο?   Του Κέφαλου? των τηλεβοών (Τάφιου)?  ή  μπορεί να φτάσουμε  στην Αργω,,
ενώ πέρναγε τις  Συμπληγάδες?

Φυσικά άμεση και  η αντίδραση περιφέρειας,, οπού  αμεσα  με Δελτίο τύπου ,  κλεινει  τον χώρο  για αμεση ανασκαπτική σωστική δράση, και αξιολογηση  της  κατάστασης, που θα κάνει επιτέλους   το νησι μας αυτο που του  αξιζει!!
 Γνωστο σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου