Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Καλόδεχόμαστε έναν ακόμη σχολιαστή στο μπλοκάκι μας-Ομηρικο αχερώνα

δεν υπάρχουν αντιρρήσεις στο κείμενο που δημοσιευθηκε.γιατί τούτο πλησιάζει την ιστορική αλήθειαπου πείθει. σε Ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη στις 25 Οκτωβρίου 1207 π.Χ.

Καλόδεχόμαστε έναν ακόμη σχολιαστή στο μπλοκάκι μας-Ομηρικο αχερώνα


Ομηρικές θεωρίες ένα κάρο,,εδώ και 7 χρονια παρουσίας του μπλοκ,,Αναρτήσεις: 40665
Σχόλια: 5476..,, συν πολλά ακόμη επόμενα στα λοιπά μπλοκάκια,, συμαζωξης ετούτων των σκέψεων! Εμείς βγάζουμε ιδέες και λιθαράκια , και αναμένουμε από τους αρμόδιους επιτέλους την τεκμηρίωση!! Απορώ του οτι ενω τα ξέρουν ,,κανεις δεν τολμάει να βγει να τα πει επίσημα  εως  σήμερα,, με  αρχή τον κύριο  Κολώνα!
Τα είπε προφανώς και εξαρχής σε Μελίνα,, αλλά μετά οι επόμενοι υπουργοί
Πολιτισμού  ,, μάλλον ήταν όλοι μαριονέτες
ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM


ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΝΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ
PRONOIKEFALONIAS.BLOGSPOT.COM
Τμήματα  από Αρθρα από τα μπλοκ του νεου σχολιαστή μας!
Και στο σημείο αυτό οι δύο επιστήμονες φέρνουν το παράδειγμα του Οδυσσέα, που για να αντισταθεί στο γοητευτικό τραγούδι των Σειρήνων, ζήτησε να τον δέσουν στο κατάρτι για να μην παρασυρθεί. «Ο έλληνας μυθικός ήρωας ήταν σε θέση να εκχωρήσει την κυριαρχία και την ελευθερία να αποφασίζει, τουλάχιστον προσωρινά, αντίθετα οι χώρες της ευρωζώνες είναι ανίκανες να αυτοδεσμευτούν», σημειώνουν. «Δεν θέλουν να εκχωρήσουν αρμοδιότητες σε τόσο σημαντικούς τομείς, όπως ο δημοσιονομικός και οικονομικός, με το επιχείρημα ότι είναι  κυρίαρχες δημοκρατίες και αρκούνται μόνο σε υποσχέσεις και αυτοδεσμεύσεις ότι θα περιορίσουν τα χρέη, που όμως στη συνέχεια δεν κάνουν… η ανικανότητα  αυτοδέσμευσης είναι το κεντρικό πρόβλημα της ευρωζώνης» καταλήγουν.
Exit και ευρωκρίση
Η Μαρί Λεπέν απειλεί με δημιοψήφισμα για έξοδο της Γαλλίας από το ευρώ σε περίπτωση νίκης της
Η Μαρί Λεπέν απειλεί με δημιοψήφισμα για έξοδο της Γαλλίας από το ευρώ σε περίπτωση νίκης της
Αναλυτικό άρθρο για την κρίση του ευρώ με αφορμή το ενδεχόμενο ενός «κακού»  σεναρίου για την Γαλλία, την Ολλανδία ή την Ιταλία, διαβάζουμε και στο Spiegel, στο τεύχος του Σαββάτου. «Το φαινόμενο είναι παράδοξο», παρατηρεί ο αρθρογράφος. «Ενώ οικονομικά η ευρωζώνη εμφανίζεται τόσο σταθερή όσο ποτέ άλλος από το ξέσπασμα της κρίσης, το 2017 θα μπορούσε να γίνει η χρονιά διάλυσης της ευρωζώνης. Οι λόγοι αυτήν την φορά δεν είναι οικονομικοί, αλλά πολιτικοί». Στο άρθρο γίνεται περιγραφή τριών σεναρίων για το ευρώ, το Nexit, το Frexit και το Ilexit.
«Ενδεχόμενη έξοδος της Ολλανδίας από το ευρώ δεν θα προκαλούσε οικονομική κατάρρευση, τους κραδασμούς θα μπορούσαν να απορροφήσουν οι υπόλοιπες χώρες, αλλά θα ήταν μια λυπηρή εξέλιξη κυρίως για τη γερμανική κυβέρνηση» παρατηρεί ο γερμανός δημοσιογράφος περιγράφοντας όλα τα ενδεχόμενα κυρίως στον τομέα του εμπορίου, καθώς η Ολλανδία εξάγει περισσότερα προϊόντα  από όσα εισάγει. Διαφορετικές οι προοπτικές ενός Frexit. «Μετά από τυχόν έξοδο της Γαλλίας δεν θα μπορούσε να επιζήσει το ευρώ. Θα ήταν ο θάνατος, ακόμη και οι χώρες της νότιας Ευρώπης θα έπρεπε να εγκαταλείψουν το κοινό νόμισμα για να μην παρασυρθούν στη δίνη μιας υποτίμησης. Έξοδος της Ιταλίας φαίνεται ένα πιο πιθανό ενδεχόμενο. Βραχυπρόθεσμα θα ήταν καλύτερα για τους Ιταλούς…αλλά για τους επενδυτές η επιστροφή στη λίρα θα ήταν μια κρατική χρεοκοπία», επισημαίνεται στο άρθρο. «Πιθανότητες για τα τρία exit; …. Η πολιτική κάστα στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο καλό είναι να προετοιμάζονται, διότι ένας απαισιόδοξος είναι ένας αισιόδοξος με εμπειρία».

Ειρήνη Αναστασοπούλου σε http://lornion.blogspot.gr/

Το νέο μας blog είναι http://havdata.blogspot.com/ ****** [επιλογές από την ειδησεογραφία του διαδικτύου, σχόλια, νέα τοπικού ενδιαφέροντος, ¨κι¨ ό,τι άλλο τύχει]. [A selection of news, comments, and topics of interest]. [ Ελα να ζήσεις την…
LORNION.BLOGSPOT.COM

6 σχόλια:

  1. Κυρίαρχα κράτη πλέον δεν υπάρχουν.
    Τα EXIT είναι πανεύκολο να γίνουν, απλά δε συμφέρει γιατί είναι ήδη μέσα εκβιασμού για τη λειτουργία ενός νεομεσαιωνικού συστήματος ανά τη υφήλιο σε ένα κόσμο εντέχνως αποβλακωμένο.
    Οι πληροφορίες άφθονες μόνο που ο κόσμος δεν γνωρίζει να χρησιμοποιεί κρησάρα αλλά μόνο κινητό και μοντέρνα ΑΤΜ, οπότε τρώει τσι πέτρες για στάρι.

    Το μέλλον μαύρο και άραχνο.
    Σε λίγο θα καίμε και συνανθρώπους για να αλαφρύνει η ψυχή τσου να πάει τσου ουρανούς.

    Ξυπνάτε ρέεεεεεεεεεεεε
    Και προ παντώς να φυλάγεστε από το κάπνισμα γιατί καταστρέφει την υγεία ιδίως το παθητικό, όπως και οι παθητικές σκέψεις, δηλαδή όχι αυτές που δημιουργεί ο ίδιος σας εγκέφαλος αλλά αυτές που σας εμφυσούν άλλοι!

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειτε ΕΧΙΤ ειτε μεσα,, μας εχουν στριμωξει ετσι ,,που πρεπει να στρωθουμε στην δουλεια ,,να χουμε να πληρωνουμε τα χρεη που μας φορτωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκου να δείς όταν έχεις λίγη δουλειά και δε το εκμεταλλεύεσαι για να ακονίζεις το μυαλό σου έχασες! Σκέφτουνται άλλοι για σένα και σε στρώνουνε στη δουλειά για να κονομάνε αυτοί. Οπότε το παίρνεις μεν πρέφα αλλά δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς πώς να τη γλυτώσεις. Δοκιμασμένο έκπαλαι το κόλπο.
    Παλιά δουλειά από φέξη μέχρι δύση και τη Κυριακή από τα χαράματα στην εκκλησιά για να δοξάσεις το Κύριο που πέρναες καλά.
    Αλλά παλιά μου γνώση να σ΄ είχα πρώτα!

    Είδες στο Θιάκι, μετά από τόσα χρόνια ψάχνουμε τί ήτανε αρχαία που βρεθήκανε.
    Και η πλάκα είναι να έρτει η βουλευτίνα η τση πολεοδομίας και να τα βγάλει αυθαίρετα!


    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα χα.
    Να έρτει και στο Πόρο να βγάλει και το τάφο αυθαίρετο να ησυχάσουμε.
    Σε παραδέχομαι !!!
    Κακακακακακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα του βάλεικαναν ΕΝΦΙΑ, και φορο ακινητου, συν αυθερετο,, και θα πρεπει να τον πληρωνουμε οι δημοτες, μιας και θα μας πουν απογωνους του θανοντα! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίοοοος!
    Άμα ρε φίλε δε το πάρουμε στη πλάκα με όλα αυτά που παρακολουθούμε τόσα χρόνια δε τη βγάζουμε στεγνή.
    Και εκειό που σκέφτομαι είναι μη και ξανανοίξει κάνα Δημόσιο ψυχιατρείο στ΄ Αργοστόλι.
    Και φοβάμαι ότι μας γλέπω πρώτους πρώτους μέσα γιατί για τσου λίγους θα είναι, μια και οι κουρλοί θα είναι περισσότεροι και θα μείνουνε απ΄ όξου!!

    Κά κα κα κα κα κα κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή