Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Το θεματάκι της Εβδομάδας, προς συζήτηση!

Ο Κωστας Δελιακης δημοσίευσε μια σημείωση.

e-mail: kostas.deliakis@gmail.com
Tommy Vriniotis ΥΠΕΡΟΧΟ

Tim Sidiropoulos ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ...ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ...ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ´Η ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΤΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ...ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΡΙΘΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΘΟΥΝ...ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΤΕ Η ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΑΚΘΙΣΤΕΡΕΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ...ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ !!!


Olga Deliaki Καιρός να γίνουν πραγματικά βήματα προς την λύση του γόρδιου δεσμού της γραφειοκρατίας στην χώρα μας !
Το επιχειρείν να διευκολύνετε και η υγεία του στην συνέχεια να επιβραβεύετε !
Πιστεύω στις φρέσκες ιδέες , που παίρνουν τις δυσκολίες και τα ερωτήματα απο αυτές και ψάχνουν λύσεις με καταπληκτικές εφευρέσεις . Έτσι σόλα λοιπόν !


Κωστας Δελιακης Σημαντικό σαφέστατα το ζήτημα της Γραφειοκρατίας,που αποτελεί κατάλοιπο μιάς ανεξήγητης Ανθελληνικής στάσης ενός κράτους,που ανδρώθηκε κατ΄ εικόνα και ομοίωση των εμπνευστών του, κυρίως από τον πόλεμο και μετά,το κράτος εκείνο που οδήγησε την Ελλάδα και τους πολίτες της στην οικονομική κρίση που ζούμε σήμερα.Θαυμάστε τους........https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/03/video_22.html
και
Tim Sidiropoulos ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ!! ΠΡΩΤΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΡΟΔΕΣ ΚΑΡΡΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ...ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΦΡΕΖΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΥΛΩΝΕΙ ΕΣΚΑΒΕ ΜΕ ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΘΡΥΨΑΛΟ...ΤΡΙΤΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΒΑΜΒΑΚΙ...ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ,ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΝΕΡΟ!! ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!! ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !!!
 
Κωστας Δελιακης Tim Sidiropoulos, η περίπτωση του θείου σου ,είναι ενδιαφέρουσα , όπως και η παραπάνω. Προσωπικά σε βιωματικά ακούσματα από τον περίγυρό μου, ιδιαίτερα σε εφευρέσεις για αυτοκίνητα ,με καύσιμο το νερό,έχω ακούσει τουλάχιστον πέντε διαφορετικές περιπτώσεις...Το γεγονός και μόνο ως καταγραφή ,κάτι λέει που επιβεβαιώνει ωστόσο,τον πυρήνα του σημερινού θέματος... για συσχετισμούς που πρέπει να διορθωθούν!
Tim Sidiropoulos
Tim Sidiropoulos ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!! ΕΔΩ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΡΣΕ !! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ!!ΑΚΠΜΗ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου