Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Την κατασκευή αγωγού που θα μεταφέρει φραπέ στη δυτική Ευρώπη μελετά η κυβέρνηση

Εφαλτήριο για τα μεγάλα έργα, τα οποία ελπίζει ότι θα βάλουν την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, αποτελεί η απόφαση της κυβέρνησης να ξεκινήσει την διερεύνηση κατασκευής ενός αγωγού που θα μεταφέρει φραπέ προς τις χώρες της δυτικής Ευρώπης.


Μολονότι κύκλοι του Μαξίμου επισημαίνουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε προκαταρκτικό στάδιο, το κυβερνητικό επιτελείο εκτιμά ότι η κατασκευή του φραπεδαγωγού, ή FRAP όπως θα ονομάζεται, θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για την Ελλάδα, καθιστώντας την κορυφαίο παράγοντα στην παροχή φραπέ προς την ευρωπαϊκή ήπειρο, δίνοντας έτσι σημαντική ώθηση στην οικονομία της χώρας.

Εν τω μεταξύ, πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης τονίζουν ότι, μετά τα εγκαίνια του TAP και την δέσμευση του Βλαντιμίρ Πούτιν να δώσει αποκλειστικά στην Ελλάδα την αυθεντική συνταγή για ρώσικη σαλάτα, οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες για την δημιουργία του αγωγού, δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα με την απαραίτητη τεχνογνωσία στην παρασκευή του φραπέ.
Υπολογίζεται ότι αρχικά ο αγωγός FRAP θα μπορούσε να μεταφέρει 15-20 εκατομμύρια τόνους καθαρού φραπέ το χρόνο ή 10 εκατομμύρια τόνους φραπέ με γάλα, ο οποίος θα διοχετεύεται μέσω υποσταθμών στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Θερμός υποστηρικτής του έργου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας. Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να έχει την εποπτεία της αρχικής μελέτης και μετέπειτα κατασκευής, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες της επιτροπής για τις μυστικές εντολές που στέλνουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στους εγκεφάλους των πολιτών, καθώς και της επιτροπής για την ευεργετική επίδραση της φραπελιάς που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός.
ΚΑΙ  ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΤΑΙΝ  ΦΓΑΓΚΙΣΚΑΤΟ ΗΛΙΑ

ΕΠΙΣΗς  ΛΟΙΠΑ  ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου