Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Επιτέλους: Βρέθηκε ανάδοχος για το master plan των Λιμένων Κεφαλονιάς!

Η είδηση είναι πολύ φρέσκια και αρκετά ευχάριστη, αφού φαίνεται ότι μετά από τρία χρόνια καθυστέρησης ήρθε η ώρα να προχωρήσει το θέμα που έντονα είχε ζητήσει η Δημοτική Αρχή από τον τότε Υπουργό Υποδομών, κ. Χρυσοχοΐδη, και το οποίο είχε «κολλήσει» με την αλλαγή της Κυβέρνησης και την ανάληψη του ίδιου Υπουργείου από τον κ. Σπίρτζη. Πρόκειται για το Master Plan Αργοστολίου και ΠΕΑΛ Ληξουρίου, για το οποίο προέκυψε ανάδοχος επιτέλους!
Οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι πως σήμερα ενημερώθηκε επίσημα ο Δήμος Κεφαλλονιάς και αμέσως έγινε η πρώτη επαφή με την εκπρόσωπο του αναδόχου, ο οποίος στην ουσία δεν είναι ένας, αφού πρόκειται για σύμπραξη αρκετών μελετητικών γραφείων που υπέγραψαν τη σύμβαση στο τέλος περίπου του προηγούμενου μήνα.

Το επόμενο βήμα είναι να υπάρξει μια συνάντηση των εκπροσώπων της αναδόχου σύμπραξης και του Δήμου Κεφαλλονιάς στο νησί μας, ώστε να τεθούν όλα τα ζητήματα επί τάπητος και να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία συλλογής των απαιτούμενων στοιχείων ( περιβαλλοντικές μελέτες, αλληλογραφίες, στοιχεία φυσικού περιβάλλοντος κ. λπ).
Πηγή: e-kefalonia.net & portoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου